IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът ми ме смири: Емили Ратайковски се разголва пряко и преносно в австралийския Vogue

28 ноември 2023 10 30

Красавицата парадира с фигурата си на модел

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Австралийският Vogue представя супермодела Емили Ратайковски на корицата на последното си, декемврийско издание. Сексапилната красавица застава пред обектива на модния фотограф Лаклан Бейли. Ако за кадрите 32-годишната актриса и модел разкрива тялото си, то в интервюто тя оголва и душата си.

Емили показва фигурата  си на модел в няколко  поразителни снимки по бельо, докато разказва за това как майчинството е променило не само тялото ѝ, но и начина ѝ на мислене.

Американката разкрива, че раждането на сина ѝ Силвестър Аполон Беър преди две години за нея е било наистина „смиряващо“ преживяване. Емили казва още, че бременността и раждането са ѝ помогнали да се научи да се „доверява“ на инстинктите си и да „освободи контрола“, когато става въпрос за нейното тяло.

Тя казва: „С бременността трябва да отпуснете контрола. Тялото ви просто марширува напред. И беше много смиряващо преживяване да осъзная, че тялото ми притежава това древно плътско познание, което е способно да създаде живот и да запази мен и сина ми в безопасност“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

За майчинството тя добавя: „Не съм била от жените, които винаги са знаели, че ще бъдат майки. Не беше нещо, което беше на дневен ред в моя живот. Всъщност винаги съм си представяла, че ще имам деца в по-късна възраст. Мисля, че хубавото беше, че някак си нямах предубеждения“.

Емили се разведе с бащата на сина си – Себастиан Беър-Макклард през септември 2022 г., а за този труден етап от живота си тя си спомня следното: „Новината, че се разделям с бившия ми съпруг, току-що беше станала публична и аз отивах да се срещна с него и това беше изключително емоционално преживяване и толкова лично. А папараците ме снимаха, а аз просто не го регистрирах. Мислех си колко абсолютна лудост е това – че ще помня какво съм носила като дрехи в този ден до края на живота си. Бях с червена рокля. Замислих се, че в интернет ще има снимки на този момент, които ще имат значение само за мен“.

На друго място в интервюто Ратайковски споделя, че има усещането, че е снимана всеки един ден от живота си. Защото дори когато не я следват папараците, тя работи някъде, в някое студио като модел. Или пък самата тя си прави селфита.

Брюнетката казва още следното: „Мисля, че жените сега имат толкова много техни цифрови изображения, които се споделят без тяхно разрешение и това е пълно нарушение. Така че всъщност това не е проблем, специфичен за моделите. Колко истории сте чували за гимназистки, чиито снимки обикалят интернет?“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

В списанието Ратайковски споделя още, че смята да издаде книга, в която ще напише за нещата, които е постигнала досега и за мнението си, че има 30 милиона последователи, най-вече заради еротичните си фотосесии. „Важно е да осъзнаете, че има какво да спечелите като жена, ако играете тази игра и се възползвате от системата“, казва тя относно доброволното си сексуализиране.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

КоментариКоментари

Иван ( преди 6 месеца )
Добре де, известна в цял свят, гаранция с договори за милиони, а купила торта за 20 долара от кварталния супермаркет за сина си. Странна работа.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар