IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обувки за лятото – моделите за 2024 година

16 юни 2024 16 00

Какво да носите през този сезон

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Най-после сме на прага и на астрономическото лято и макар да нямаме търпение да стъпим на пясъка, най-много се радваме на модата, която идва с топлото време. Дойде времето да оставим тежките ботуши и високите маратонки, за да ги заменим с нещо малко по-леко и прохладно. Тенденциите при обувките за това лято не са преоткриване на топлата вода, а по-скоро става въпрос за разнообразие от съществуващи стилове – любимите пантофки получават минималистично подобрение, маратонките придобиват забавни цветове и силуети, а летните джапанки се завръщат с актуализирани модели.

Независимо дали искате да добавите нови сандали към гардероба си или се интересувате какви стилове са във възход, ние имаме предложения за вас. По-долу ви споделяме за някои от най-популярните обувки за лятото на 2024 година, от които да избирате при следващото си пазаруване.

Летните обувки за 2024 година

Сандали през пръсти

Опростеността е ключът към функционалния гардероб, а сандалите през пръсти добавят стилна и минималистична нотка към всяко облекло. Независимо дали стилизирате класически модели с дрехи за плажа или излизате с дънки и тениска, тези сандали ще бъдат в челните редици на лятната мода.

Пантофки

Любими сред стилисти и дизайнери, пантофките придобиха популярност, когато се появиха на тазгодишните модни дефилета в Париж, Милано и Лондон. Скромният стил е подходящ за всеки сезон и е перфектният удобен избор, който да носите с любимите си ленени панталони и тениска.

Бели обувки

Белите обувки са дълбоко прибрани през есента и зимата, но лятото е техният момент за блясък. При следващото си пазаруване разгледайте за модели в по-светли нюанси, особено бяло, които пасват на всеки ансамбъл и са подходящи за всеки повод. Може да заложите на равни подметки или пък да се извисите на удобен ток за по-елегантен и стилен външен вид. За по-голямо разнообразие съчетайте белите обувки с цветни панталони и горнище, за да създадете контраст и да привлечете вниманието.

Сабо

Сабото съществува от дълго време, но текущото му възраждане е достатъчно силно, за да му спечели място отново в нашия списък с тенденции за летни обувки. Стилът е лесен за включване в каквото и да е облекло, като през 2024 година ще видите модела в различни цветове, текстури и силуети.

Маратонки

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RACH MOON (@rachmoon)

Манията по тенис на корт тази година ще се опита да засенчи любовта към Барби от миналата. Благодарение на филма Challengers със Зендая, модата от корта се пренася и на улиците, като все повече дами залагат на къси спортни поли, подходящи за мач на Ролан Гарос. Освен това ще виждаме и маратонки за тенис, които внасят елегантност и гъвкавост в класическия стил. Повечето от тазгодишните модели ще са вдъхновение от ретро атмосферата, така че останете в крак с модата, като съчетаете чифт бели маратонки с едноцветен комплект от сако и панталон.

Сандали с пръстен

Забравете за гривните за глезени, защото тази година на мода са пръстените за палец. Сандалите с халки, които някои ще сметнат за доста семпли, всъщност са една от водещите тенденции за лятото. Тя се отличава с нюанси на златни и сребърни пръстени, които могат да паснат дори на най-елегантната визия. Съчетайте тези сандали с любимите си ленени къси панталони или пък ги добавете към лятна рокля за типична сезонна визия.

Обувки от рафия

Рафията е в челните редици на необходимите летни аксесоари за топло време. Плажните чанти са ни любими, но е време да направим една крачка напред с обувки, вдъхновени от плажната ваканция. Естествените влакна се съчетават добре с почти всичко, отвеждайки ви от плажа до вечеря край морето без проблем.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари