IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модни съвети – 5 чифта обувки, които пасват на всичко

7 март 2024 14 30

Независимо от стила ви, те ще са чудесно допълнение

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Идеята за капсулни колекции и основни неща в гардероба вече се превърна в основна цел за много модни инфлуенсъри и известни личности. Това ни кара да се чудим всеки път, когато пазаруваме, дали дадена дреха ни е нужна, или просто ни харесва като разцветка. Дали ще я носим повече от веднъж, или ще я захвърлим след изтичането на сезона. Опитваме се да съчетаем любовта към модата с устойчивостта и грижата за природата. 

Един от основните начини да съставим капсулен гардероб е като се вгледаме сериозно в дрехите си, които са най-трудни за съчетаване. Колкото и странен да изглежда един тоалет обаче, той винаги може да бъде подобрен с правилния чифт обувки. Тук има няколко категории, в които трябва да се впише един модел – удобен, лесен за поддръжка, универсален и разбира се – стилен

Може би не е изненадващо, че отбелязването на всички тези категории невинаги е лесно за изпълнение, но има няколко печеливши чифтове обувки, които може да използвате ден след ден. Така че забравете за преходните тенденции и модни прищевки, защото ние имаме пет безотказни стила обувки, които преминават теста на времето и модата. 

5 чифта обувки, които пасват на всичко

Обувки на нисък ток

Ниският ток вече е доста по-предпочитан от високия заради удобството, което предлага в дълъг ден, изпълнен с разходки. В същото време той е толкова елегантен и стилен, като може да бъде използван както в ежедневието, така и на официални събития. Незабавно издига всяко облекло – било то миди рокля или дънки, по всяко време на годината. 

Пантофки

Всеки гардероб заслужава чифт класически пантофки. Съчетайте ги с дънки, панталони, рокли и каквото намерите за добре. 

Маратонки

Сигурно свързвате маратонките с фитнес или друга физическа активност, но те са точно толкова подходящи и за работа в офис или дори излизане на среща. Костюмите внезапно изглеждат десет пъти по-готини, а ефирните и летни рокли придобиват малко по-небрежно излъчване, когато ги комбинирате с маратонки. 

Класически мокасини

Мокасините вече не са запазени само за мъжката част, а са идеално допълнение и към дамския гардероб. Това е вечен стил обувка, който е едновременно изпипан и удобен, и можете да бъдете сигурни, че ще изглежда стилен и след пет години. 

Време е за блясък: Джулия Робъртс се появи със странни обувки на Gucci

Сбогом, високи токчета – обувките, които ги замениха

Ботуши до коляното

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wendy Drago (@themrsdrago)

Ако ниските токове са вашият избор през пролетта и лятото, то ботушите до коляното трябва да са основна част в есенно-зимния ви гардероб. Може да изберете модел с ток или пък с равна подметка, за да го съчетаете както с дънки и панталон, така и с миди рокля или пък такава с дължина до земята. 

За още новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари