IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обмяна на опит – Адам Сандлър и порасналите му дъщери се учат взаимно на тънкостите в Холивуд

27 ноември 2023 17 40

17-годишната Сейди и 15-годишната Съни уверено вървят по стъпките на баща си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Момичетата на Адам Сандлър са решили да следват стъпките на своя известен баща. 

17-годишната Сейди и 15-годишната Съни озвучават герои в новия анимационен филм Leo. По време на премиерата в Лос Анджелис Адам говори за дъщерите си и за съветите, които споделя с тях относно актьорската кариера. От своя страна, актьорът признава, че също научава някои нови тънкости в Холивуд от момичетата си. 

„Казвам им, че трябва да се чувстват добре от това, което правят, да си напомнят, че работят здраво за успеха си и да бъдат критични към себе си. Да не позволяват на твърде много хора да им се месят в живота. И ако имат чувството, че са дали всичко от себе си, значи наистина е било така и резултатът, който са постигнали е най-добрият за тях“, казва Сандлър. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revista ¡HOLA! (@holacom)

Актьорът допълни, че винаги е забавно да работи със семейството си по филмови проекти. В Leo участват не само дъщерите, но и съпругата му Джаки. Той казва, че се наслаждава, когато вижда как момичетата му се радват на работата и вършат всичко със страст и удоволствие. Признава, че въпреки дългогодишната си кариера в Холивуд, самият той понякога научава нещо ново с помощта на Сейди и Съни. 

Семейството позира за серия от снимки по време на премиерата в Ел Ей. В типичния си стил, Сандлър не заложи на нещо официално, а се появи на сивия килим със сиво анцугово долнище, светлосиня тениска и светлосиньо горнище. Всичко това комбинира с черни маратонки. Любимите му дами обаче бяха повече от прелестни, облечени в различни рокли – Джаки носеше черна минирокля без презрамки, докато Съни беше в жълта дълга рокля, а Сейди заложи на зелен модел. 

Момичетата на Адам вече не са чак толкова малки, съдейки по височината им. Съни дори е по-висока от баща си, а Сейди също не ѝ отстъпва, като съвсем леко задминава майка си. 

Адам Сандлър,

Снимка: Getty Images

 

Относно възможността отново да си партнира с цялото си семейство във филмов проект, Сандлър заяви, че засега нищо не се знае, но всички са си изкарали чудесно по време на снимките на You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah. „А Leo го правихме четири години, така че те буквално израснаха с него, всичко беше много хубаво“, казва актьорът. 

Семейна вечер: Адам Сандлър взе майка си на премиерата на новия си филм

5 причини защо Адам Сандлър вече не е кинозвезда

Адам Сандлър: Дъщерите ми се срамуват от начина ми на обличане

Той признава, че все още не е напълно сигурен дали дъщерите му ще го последват в комедийния жанр или ще изберат нещо съвсем различно. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix US (@netflix)

Според Netflix, Leo е музикална комедия, която разказва историята на последната учебна година в начално училище през очите на гущер на име Лео. Докато Адам озвучава влечугото, Съни и Сейди отдават гласовете си на героините Съмър и Джейда, докато Джаки е майката на Джейда. 

По-рано през годината семейството участва заедно във филма You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah, като Сейди и Съни играеха ролите на дъщерите на героя на Адам Сандлър. Сестрите работят заедно с известния си баща, а понякога и с майка си, в продължение на десетилетие и имат роли в няколко филма. Феновете са ги виждали в комедиите „Дърти хлапета“ и „Хелоуин на Хюби“

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари