IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

10 холивудски актриси, с които е известно, че е трудно да се работи

3 декември 2023 12 00

Тези дами са истински кошмар за снимачния екип

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Талантът, трудолюбието и харизмата не са достатъчни за една актриса в Холивуд. Добрата репутация също е много важна. Тя помага на всяка една актриса да очертае своя публичен имидж, от нея зависи дали хората ще искат да работят с нея, а и много повече. По принцип, ако за една знаменитост се говори, че тя е трудна, капризна и конфликтна, със сигурност това е в голяма вреда за нейната кариера.

А ето и кои са 10-те най-известни актриси в Холивуд, които вече са си създали лоша репутация, че са изключително трудни за работа в екип:

1. Меган Фокс

Актрисата от „Трансформърс“ (на основната снимка)  беше уволнена от франчайза, след като сравни режисьора на филма Майкъл Бей с Наполеон и Хитлер. „Той иска да бъде като Хитлер на своите снимачни площадки и е“, каза тя в едно свое интервю. Но не само Бей е имал проблеми с Меган. Сценаристът на „Трансформърс: Тъмната страна на Луната“ Ерен Крюгер каза пред списание GQ през 2011 г., че Фокс не е изпитвала страст към филмите. „Тя определено не изглеждаше като актриса, която иска да бъде част от проекта. Казваше, че иска, но не се държеше така.“

2. Тери Хачър

Не много хора са били в еуфория от опцията да работят с Тери Хатчър след коментарите на нейната колежка от хитовия сериал „Отчаяни съпруги“ – Николет Шеридан. Николет нарече Тери веднъж в интервю „най-злата жена на света“ заради поведението ѝ на дива на снимачната площадка.

3. Гуинет Полтроу

Гуинет също е доста известна с това, че има поведение на примадона на снимачната площадка. Тази нейна репутация кара Холивуд да се страхува от нея и Полтроу взе да получава все по-малко предложения за роли в последните години. Голяма част от това нейно самочувствие произтича от факта, че тя е дъщеря на добре известната актриса Блайт Дънър и на покойния холивудски продуцент Брус Полтроу. Освен това тя е известна със своя префърцунен вкус, като наскоро препоръча вибратор за 15 хиляди долара на своите клиенти на марката ѝ за лайфстайл Goop.

Тя обаче се защити от тези твърдения, а имено, че се смята за привилегирована, тъй като произлиза от известно семейство. „Идеята, че съм разглезена или че не съм работила за това, което съм постигнала, просто не е точна“, каза тя пред BBC HARDTalk. 

4. Джулия Робъртс

Любимката на Америка всъщност не е толкова сладка и невинна, колкото изглежда! Твърди се, че тя е вбесила режисьора и продуцент Стивън Спилбърг, докато са работили заедно върху филма „Хук“. Според биографията му тя е закъснявала за снимки през цялото време и не се е извинявала за това, че всички са чакали нея. „За нас с Джулия да работим заедно определено не беше чудесно преживяване“, каза той веднъж пред 60 Minutes, добавяйки, че никога повече няма да си причини преживяването да работи с нея. 

5. Шанън Дохърти

Истинска драма се е разигравала и извън екрана, докато Дохърти е участвала в сериала „Бевърли Хилс 90210“. Нейният колега, Джейсън Пристли, не пести думи, когато разказва всичко за Шанън в мемоарите си. „Тя наистина, наистина не се стараеше“, написа той. Той добави още, че тя се е държала като недостъпна спрямо колегите си. Освен това заяви, че всички от екипа са се държали мило с него, освен Шанън.

Джени Гарт, друга от нейните колежки от шоуто, каза, че двете са имали връзка от вида любов/омраза на снимачната площадка. „Имало е моменти, когато сме се обичали и е имало моменти, когато сме искали да си извадим очите.“ 

От няколко години актрисата се бори с тежката болест рак и покрай диагнозата ѝ много от нейните колеги ѝ простиха за хладното и надменно поведение отпреди години. 

6. Дженюъри Джоунс

Изненадващо е кой е човекът, който изобличи тази актриса, че е трудна за работа. Това е 11-годишният Джаред Гилмор, който изигра ролята на екранен син на Джоунс в сериала „Момчетата от Медисън авеню“.

8. Лия Мишел

Поведението на примадона на тази звезда беше извадено наяве през 2020 г. Всичко започна, когато една от бившите ѝ колежки, Саманта Мария Уеър, я обяви в Twitter. „Лия помни ли, когато превърна първия ми телевизионен концерт в жив ад!?! Защото никога няма да  го забравя“, туитна тя.

Лия Мишел;

Лия Мишел; Снимка: Getty Images

Скоро след това и други нейни колеги разкриха, че Мишел се е държала безобразно с тях. Дабиер Снел, който се появи в епизод от 2014 г. на сериала „Клуб „Веселие“ написа в Twitter, че Лия не му е позволявала да седне на масата с други членове на актьорския състав, защото тя смятала, че „мястото му не е там“.

9. Сибил Шепърд

Сибил Шепърд;

Сибил Шепърд; Снимка: Getty Images

Сибил Шепърд беше абсолютно ненавиждана от нейния шеф и бивш шоурънър на нейния сериал „Сибил“ – Чък Лори. Когато Чък получава възможността да бъде гост-сценарист в шоуто, той измисля епизод, в който префърцунената звезда на ситкома е брутално убита.

10. Линдзи Лоън

Не само личният живот на Линдзи беше развалина през последното десетилетие, преди да се премести да живее в Дубай и да срещне съпруга си, същото важеше и за нейната кариера. Според слуховете червенокосата актриса  редовно е отменяла работните си срещи, особено докато е работила върху филма The Canyons. Освен това е причинила „някои сериозни предизвикателства“ по време на снимките на сериала „Лиз и Дик“.

10. Катрин Хейгъл

Катрин Хейгъл;

Катрин Хейгъл; Снимка: Getty Images

Катрин така и не успя да се отърси от лошата си репутация на трудна за работа актриса, с поведение на дива. Всичко започна в сериала „Анатомията на Грей“, когато тя започва да отхвърля репликите на героинята си в шоуто, защото не харесвала текста, изготвен от сценаристите. След това, когато работеше върху филма „Позабременяла“, тя влезе в заглавията, като нарече филма „малко сексистки“. „Той обрисува жените като опърничави, като лишени от хумор и напрегнати, а обрисува мъжете като мили, глупави, обичащи забавленията момчета“, каза тя пред Vanity Fair.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари