IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Когато модата срещне спорта – Ирина Шейк и Емили Ратайковски заедно на баскетбол

28 ноември 2023 17 50

Двете дами бяха забелязани на първия ред в Медисън Скуеър Гардън

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Две красиви момичета си спретнаха женска вечер с мъжко събитие. 

Емили Ратайковски и Ирина Шейк бяха забелязани на първия ред в Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк за баскетболната среща между „Маями Хийт“ и „Ню Йорк Никс“. И двете дами дойдоха напълно подготвени за мача, носейки удобни тоалети и радвайки се на всяко добро отиграване. 

32-годишната Ратайковски носеше кафява блуза и черни панталони с черни токчета и златен чокър. От своя страна, 37-годишната Шейк се облече в кремава рокля, високи кафяви ботуши на ток, черно шушляково яке и сиви обеци. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IRINA (@irinashayk.fc)

Красивото дуо позира за няколко снимки преди и по време на мача, като също така бяха хванати и от камерата над терена. След като бяха показани на големия екран, те се усмихнаха и помахаха на развълнуваната публика.

Малко по-късно Шейк публикува снимки от излизането с колежката си, в които бяха включени черно-бели селфита и няколко кадри, на които Ирина и Емили позират до товарен автомобил. Рускинята беше включила и няколко момента от самия мач, но не издаде за кой от двата типа са викали с колежката ѝ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

Това е поредното излизане на двете моделки в Ню Йорк за последните няколко дни. Малко преди баскетболната среща те бяха забелязани да хапват заедно. Тогава Ратайковски носеше черни очила, бежово яке, черни панталони и неонови маратонки, докато приятелката ѝ заложи на черни слънчеви очила, бяла рокля и черно палто. 

Синът ми ме смири: Емили Ратайковски се разголва пряко и преносно в австралийския Vogue

След страстната целувка с Хари Стайлс, Емили Ратайковски иска връзка с жена

Емили Ратайковски на среща с бивш, какво стана с Хари Стайлс?

Миналия месец Емили използва социалните мрежи, за да отбележи три години от обявяването на бременността си. Тя сподели оригиналното видео, режисирано от Лена Дънхам и обясни, че е искала да го публикува, защото така то ще живее вечно. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

„Може да звучи като клише и е твърде очевидно да кажа, че времето минава много бързо, но е много лесно да забравим да ценим всяка секунда, която имаме. Може би това видео ще ви напомни да правите точно това“, написа тя. 

Моделката се обърна към сина си Слай, когото нарече „невероятен“ и заяви, че той е всичко, за което някога е мечтала, дори и повече. Допълва, че наблюдаването на растежа му е най-прекрасното нещо, което се е случвало в живота ѝ. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари