IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Учудена: Били Айлиш не осъзнавала, че хората не знаели, че е хомосексуална

4 декември 2023 17 50

Наскоро певицата заяви, че е привлечена от жени и всички сметнаха, че тя досега е криела този факт

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Наскоро Били Айлиш разкри пред изданието Variety, че изпитва привличане към жените. В събота обаче суперзвездата и носителка на „Грами“ мина по червения килим на събитието Hitmakers на Variety, където каза пред репортерите, че е много учудена от факта, че всички са изненадани, че тя има хомосексуални наклонности.

Айлиш каза: „Досега не е ли било очевидно? Наистина не осъзнавах, че хората не знаят. Просто не смятам да се самоопределям. Защо просто не можем да съществуваме. Аз съм такава от много време, но не съм говорила за това. Опа“.

Били продължи: „Но видях статията, че съм се самоопределила за гей и си казах: „О, предполагам, че вече няма да се крия“. Добре, страхотно. За мен е вълнуващо, защото винаги съм си мислила, че хората знаят, а сега е страхотно, че наистина знаят. Да, наистина съм „за момичетата“.

В ноемврийския брой във Variety, изпълнителката говори за чувствата си към жените, като казва пред Катси Стефан следното: „Никога не съм чувствала, че мога да се свързвам много добре с момичетата. А аз ги обичам толкова много. Обичам ги като хора. Привличат ме като хора. Наистина съм привлечена от тях“.

Имам дълбоки връзки с жените в живота си, приятелките ми, жените от семейството ми“, обясни тя, добавяйки: „Физически съм привлечена от тях. Но също така съм толкова уплашена от тях и красотата им, и тяхното присъствие“.

На събитието певицата получи наградата за филмова песен на годината заедно с брат си Финиъс, а именно за сингъла What Was I Made For, включена в летния блокбастър „Барби“.

От изданието попитаха Били дали нейната гледна точка за това как другите жени се чувстват към нея се е променила след публикуването на историята. Айлиш отговори: „Все още ме е страх от тях, но мисля, че са хубави!“

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари