IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Били Айлиш мразела себе си и тялото си през тийнейджърските години

8 януари 2023 12 00

Изпълнителката застава на първата дигитална корица на Vogue

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Били Айлиш разкрива повече за тийнейджърските си години и чувствата, които е изпитвала към тялото и визията си.

Заставайки на първата в историята дигитална корица на Vogue, 21-годишната певица казва пред списанието, че постепенно е развила позитивно отношение към тялото си, след като е била на много тъмно място по време на израстването си. Тя се спря повече върху тийнейджърските си години, които не са чак толкова далеч в миналото, но все пак вече са оставени там, както и всичките проблеми, с които са се характеризирали.

„Преминавайки през тийнейджърските си години, аз мразех себе си и тогава започна истинското предизвикателство“, казва тя пред Vogue. Допълва, че голяма част от тези мрачни мисли са идвали от факта, че е мразела тялото си, което предизвиквало огромна психическа болка. Тя пък създавала ярост и порочният кръг никога не спирал. „Имах чувството, че тялото само ме саботира“.

За да се справи с тези чувства, Айлиш е трябвало да мине през процес, в който да се научи, че тялото е нейната същност и не иска да я провали. Именно затова в албума ѝ My Future, издаден миналата година, тя пише за любовта към себе си и бъдещото си Аз. „Влюбена съм в моето бъдеще и нямам търпение да го срещна“, пее тя в една от песните си.

Не само че певицата се чувства по-добре вътрешно, но се опитва да бъде по-позитивна и към външния си вид. За корицата на Vogue тя носи дрехи от Balmain, като споделя, че се опитва да прави всичко възможно, за да помогне на планетата. Една от основните категории, върху която се съсредоточава, е именно устойчивата мода и купуването на по-малко дрехи.

„Не искам да се хваля и да казвам навсякъде, че се опитвам да помогна. Просто искам да въздействам по някакъв начин и да не говоря за това“, каза тя, отбелязвайки че не лети с частен самолет. Категорична е, че няма как да спре да носи дрехи, за да намали драстично въглеродния отпечатък, но все пак може да намали закупуването им и да участва по най-добрия начин в спасяването на планетата.

Били Айлиш: Да живееш със синдром на Турет е изтощително

Самонаранявах се! Били Айлиш сподели за тежката си депресия

На корицата на Vogue Били е заобиколена от млади природозащитници и активисти срещу промяната на климата, за да си поговорят повече за планетата. Тя сподели, че се радва да си поговори с връстници, които споделят същите вярвания като нея и са много интелигентни. „Те са колкото мен и правят толкова много. Това ме кара да съм много, много, много оптимистична за бъдещето“, казва Айлиш във видео, което е заснето от режисьора Майк Милс.

По времето, когато не беше толкова оптимистично настроена, около 18-тата си годишнина, Били говори за негативните чувства, които изпитва, когато хората я критикуваха за това, че носи по-широки дрехи. По думите ѝ, изборът е направен, за да може обществото да не се фокусира върху гърдите ѝ.

За още модни съвети и новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари