IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Били Айлиш призна: Чувствам се физически привлечена към жени

15 ноември 2023 08 40

Звездата проговори за половата си идентичност и влечението си към нежния пол

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Били Айлиш реши да говори откровено за опита си с женствеността след години, през които е била щателно обсъждана за външния си вид и сексуалността си. 

21-годишната суперзвезда беше откровена в ново интервю за изданието „Силата на жените“ на Variety относно възприятието си за собствената си женственост и привличането си към дамите. 

Айлиш, която години наред носеше изключително широки дрехи, които прикриваха фигурата ѝ, каза на изданието, че се бори с външния си вид и самоличността си, защото никога не се е чувствала желана или привлекателна. 

„Никога не съм се чувствала като жена, ако трябва да съм честна. Никога не съм се чувствала желана. Никога не съм се чувствала женствена. Трябваше да се убедя, че съм красиво момиче“, казва изпълнителката. 

Били уточни местоименията, с които иска да се обръщат към нея, като заяви, че се идентифицира като „тя/нея“, но никога не се е чувствала като истинско момиче. Обяснява, че тъй като отдавна е имала сложни чувства към собствената си женственост, това я е накарало да се чувства така, сякаш другите жени не я харесват. Споделя, че винаги се е притеснявала да разговаря с други момичета. 

Въпреки че Айлиш се бори с притеснението си от нежния пол, тя признава, че е привлечена от други жени. „Обичам жените толкова много. Обичам ги като хора. Привличат ме като хора. Наистина съм привлечена от тях. Физически съм привлечена от тях. Но също съм толкова уплашена от тях и тяхната красота, тяхното присъствие“, казва изпълнителката. 

Тъй като Айлиш се е сблъсквала с голямо внимание около теми като нейната сексуалност и история на романтичните ѝ връзки, което за нея е било „странно“ и „разстройващо“, тя е била относително дискретна относно личния си живот. 

За последен път певицата бе романтично свързана с Джеси Ръдърфорд от групата The Neighborhood през октомври 2022 година. След около осем месеца връзка, източник сподели пред списание People, че двамата музиканти са се разделили през май, но си остават приятели. 

Били Айлиш мразела себе си и тялото си през тийнейджърските години

Били Айлиш: С руса коса не се чувствах секси и за секунда

Под общото одеяло на Gucci: Били Айлиш и гаджето ѝ с дебют на червения килим

Преди Ръдърфорд, Айлиш излизаше с актьора Матю Тайлър Ворс за малко повече от година – от април 2021 до май 2022 година. Тя също така разказа за връзката и раздялата си с Брандън Адамс, рапър, който носи сценичното име 7:AMP. Били сподели детайли около тези отношения в документалния си филм Billie Eilish: The World's a Little Blurry, който е достъпен в Apple TV+.

В миналото изпълнителката е говорила колко е разочарована от начина, по който медиите и феновете са я питали за сексуалността ѝ. 

В интервю за ELLE през 2021 година Айлиш се позова на разговори онлайн, на които е била свидетел през цялата си кариера, за нейния стил и романтична история, или нейната сексуалност. „Къде е този интерес за живота на мъжете? Просто исках да направя една песен и след това продължих да правя песни. Никога не съм искала някой да се интересува от личния ми живот“, категорична бе звездата. 

По време на интервюто си за Variety Били също говори и за решението си да носи по-широки дрехи, с които да крие тялото си. В началото на кариерата тя бе известна с големите суитшърти, които не разкриваха извивките ѝ, което накара много хора да се изненадат от тях, когато Айлиш най-накрая премина към рокли и по-впити дрехи. 

„Не исках хората да имат достъп до тялото ми, дори визуално. Не бях достатъчно силна и достатъчно уверена, за да се покажа. Ако бях показала фигурата си по това време, щях да бъда напълно съсипана, ако хората ме обсъждаха“, казва Айлиш. 

Носителката на „Оскар“ продължи да говори за това как тялото ѝ стана предмет на разговор в медиите. Айлиш, която за първи път се появи на музикалната сцена на 13 години, носеше сив потник, когато беше на 16 години, който показа завидния ѝ бюст – нещо, което бе скрито от публиката дълго време. Това веднага предизвика бурни реакции и тялото на звездата стана тема номер едно. 

Изпълнителката каза, че е навлязла в пубертета малко по-рано и е била свикнала с тялото си, но все пак реакцията на обществеността ѝ е повлияла на начина на обличане. 

„Имам големи гърди. Имам големи гърди от 9-годишна и това съм аз. Така изглеждам“, казва Айлиш. Тя допълва, че не може да угоди на всички, защото някои я критикуват за широките дрехи, докато други ѝ поставят неприятни етикети, когато се облича малко по-разкриващо и предизвикателно. 

Изпълнителката казва, че подобна реакция никога не може да бъде наблюдавана относно мъжкото тяло

„Ако си мускулест, супер. Ако не си, супер. Ако си слаб, супер. Ако си малко по-закръглен, страхотно. Ако си пухкав, всеки те харесва. Знаете ли защо реакциите са такива? Защото момичетата са мили. Не ни пука как изглежда един човек, защото харесваме хората такива, каквито са“, казва Айлиш. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари