IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изневери ли ми: Били Айлиш се раздели с гаджето си

18 май 2023 14 40

Двамата бяха заедно по-малко от година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Били Айлиш и Джеси Ръдърфорд са решили да поемат по различни пътища в живота след по-малко от година заедно.

Изпълнителката и фронтменът на The Neighbourhood са се разделили преди няколко седмици. Според говорител на Айлиш, краят на връзката не е бил драматичен, а е бил сложен по взаимно съгласие и всичко между вече бившите гаджета е наред. „Всички слухове за изневяра са лъжа. В момента и двамата са сами“, допълва представителят на певицата.

21-годишната Били и 31-годишният Ръдърфорд бяха забелязани за последно заедно на фестивала „Коачела“ в Калифорния миналия месец. Двамата се опитаха да поддържат отношенията си далеч от феновете в началния етап, но постепенно започнаха да се чувстват по-комфортно относно споделянето на общи снимки в социалните мрежи и показването на близост на публични места.

Музикантите създадоха слух за връзка през октомври, когато папараци на TMZ успяха да ги заснемат в опасна близост във веган ресторант в Западен Холивуд. Макар тогава двамата да изглеждаха доста близки, те не показаха романтични отношения, така че статусът на отношенията им не беше съвсем ясен. Въпреки това, феновете започнаха да ги следят изкъсо в социалните мрежи, за да намерят улики за романтика и любов.

Доказателствата за връзка не закъсняха, като през октомври миналата година Айлиш и Ръдърфорд бяха забелязани да се целуват пред индийски ресторант в Лос Анджелис. След като снимките обиколиха всички социални мрежи и медии, двойката реши да потвърди твърденията и публикува първата си обща снимка в Instagram, носейки допълващи се костюми за Хелоуин. Тогава Айлиш и Ръдърфорд се пошегуваха с критиките относно разликата в годините им. 21-годишната певица се облече като бебе с големи мигли и розова шапка, докато приятелят ѝ носеше сива коса и костюм на старец.

Няколко дни по-късно тогавашната двойка направи и публичния си дебют, появявайки се на червения килим на галавечерта LACMA Art + Film, носейки координиращи се тоалети за сън. Музикантите изглеждаха сякаш току-що са станали от леглото и е трябвало толкова бързо да тръгнат за събитието, че са забравили за официалните тоалети и прическите.

Разбира се, нощниците и дори одеялото, с което се бяха завили, бяха маркови. Айлиш и Ръдърфорд носеха дрехи за сън от Gucci, като фронтменът на The Neighbourhood ги допълни с пухкави чехли, а Били носеше маска за спане върху черната си коса. За да им е топло в студения ноември, влюбените по това време изпълнители се бяха завили с одеяло, украсено с логото на Gucci.

По-късно същия месец младата изпълнителка говори за връзката си пред Vanity Fair и заяви, че се чувства развълнувана и щастлива, за да излиза с Ръдърфорд, наричайки го „най-сексапилният човек, когото познавам“. Тя се пошегува, че заслужава аплодисменти за успеха, който е постигнала в любовния си живот. Носителката на „Грами“ допълни, че се чувства истински вдъхновена от новия си приятел, обяснявайки че и той изпитва същите чувства към нея.

Ръдърфорд доказа, че се разбира чудесно със семейството на Били през декември миналата година, когато всички се появиха на сцената заедно по време на форум на KIA, за да поднесат торта на изпълнителката за нейния 21-и рожден ден. Малко по-късно той се присъедини към семейно коледно парти, носейки еднакви тоалети с Айлиш. Тя носеше червена рокля като г-жа Коледа, докато той облече червен пуловер със зелени панталони.

Били Айлиш мразела себе си и тялото си през тийнейджърските години

Били Айлиш: С руса коса не се чувствах секси и за секунда

Били Айлиш спала с родителите си до навършване на 11 години

През март вече бившата двойка присъства заедно на партито на Vanity Fair след наградите „Оскар“. Били носеше черна рокля, като гаджето ѝ заложи на черен костюм с цвете, закачено за ревера, и грим, наподобяващ клоунския.

До този момент не е ясна причината за раздялата, като нито Айлиш, нито Ръдърфорд са коментирали лично темата.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари