IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джулия Робъртс проговори за съкрушителната смърт на бившия си Матю Пери

7 декември 2023 08 30

Двамата имат краткотрайна връзка през 90-те, която е прекратена от актьора

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джулия Робъртс сподели няколко скъпи спомена, които има с Матю Пери. Това е първият път, в който актрисата говори за бившия си приятел след неговата кончина през октомври тази година. 

По време на интервю пред Entertainment Tonight Робъртс заяви, че е имала само добри мисли и чувства, когато си спомняла за времето си с комика. „Внезапната смърт на някого толкова млад е съкрушителна. Мисля, че това кара всички ни да започнем да оценяваме това, което имаме и да продължаваме напред по най-позитивния начин“, казва още актрисата. 

Пери умира на 54-годишна възраст през октомври тази година. В миналото той на няколко пъти е говорил за кратката си връзка с Робъртс през 90-те години. Любовта им трае само три месеца и се заражда около времето, когато актрисата се появява в епизода от „Приятели“, излъчен след Супербоул 1996 година. В книгата си Пери си спомня за дългите факсове и романтичните подаръци, които си разменял с Робъртс и казва, че е бил наистина зашеметен от красотата ѝ. Въпреки това, липсата му на самочувствие и съмнението, че жена като нея би го харесала за дълъг период от време го карат да сложи край на връзката. 

„Отношенията с Джулия Робъртс бяха твърде висока топка за мен. Постоянно бях убеден, че тя ще ме напусне. И защо не? Аз не бях достатъчен. Никога не можех да бъда достатъчен. Бях развалина, пречупен, негоден за обичане. Така че, вместо да се изправя пред непреодолимата агония от това да я изгубя, аз се разделих с красивата и брилянтна Джулия Робъртс“, пише Матю в мемоарите си „Приятели, любовници и голямото ужасно нещо“. 

Въпреки раздялата, Робъртс все пак си спомня за времето си в „Приятели“ с добро. „Всички бяха много гостоприемни към мен и всичко беше много забавно“, казва тя. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 90smoment (@90smoment)

Матю Пери дълго време говореше за борбата си със зависимостта, като си бе казал, че иска да бъде запомнен не само като Чандлър Бинг, но и като човек, който е успял да направи разлика в живота на хората като него. В негова чест семейството му създаде фондацията „Матю Пери“, която е насочена към подпомагане на всеки, борещ се със зависимостите.

Защо Матю Пери така и не се ожени за някоя от своите известни бивши приятелки

Матю Пери – трагичният живот на човека, който ни караше да се смеем от сърце

Матю Пери за връзката си с Джулия Робъртс: Беше твърде много за мен

„Когато умра, не искам „Приятели“ да бъде първото нещо, което стои пред името ми. Искам помощта ми към другите да бъде първото нещо, което се свързва с мен. И ще изживея остатъка от живота си, опитвайки се да го постигна“, каза Пери през ноември 2022 година. Допълва, че зависимостта е много трудна, за да се бориш сам с нея. Но заедно, ден след ден, човечеството може да я победи. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари