IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Истории от миналото – Том Ханкс бил пиколо на Шер през 70-те

5 декември 2023 14 40

Актьорът разказа за интересната си среща с певицата

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Том Ханкс си спомня за младежката си среща с една музикална легенда. 

67-годишният актьор се появи в предаването на Греъм Нортън преди няколко дни заедно с Шер и колегите си Джулия Робъртс и Тимъти Шаламе. Тогава той си спомни за история от 70-те години, когато е работил в хотел, за да се издържа. Името му все още не е било свързвано с Холивуд, но мечтата му да стане известен актьор е била пред очите му, затова ѝ се е трудил толкова усърдно. 

Ханкс разказва, че е бил пиколо в хотел „Хилтън“ в Оукланд, когато за първи път е видял Шер. Изпълнителката не можеше да повярва на ушите си, като беше очевидно, че не помни срещата помежду им. По думите на Том, всичко се случва през 70-те години, когато Шер е била в пика на славата си, докато той все още се борил да пробие в киното. 

„Ти беше с един от твоите рокендрол съпрузи и ние носехме чантата ти. След това някой ми каза да занеса нещо в стаята ти и аз го направих. Почуках на вратата и оставих чантата на пода, след което ти отвори и ми каза „Да, това е. Благодаря, момче“. И това беше“, разказва Ханкс. 

Допълва, че кратката им среща е била в периода между 1975 и 1976 година. По това време Шер е била във връзка с Грег Алман, който е фронтмен на групата Allman Brothers. Двамата се женят през юни 1975 година. Бракът им продължава само три години, но предизвиква огромен интерес сред феновете и папараците, които ги следят постоянно. Двамата имат един син – Илайджа Блу Алман – който се ражда през юли 1976 година. 

По време на участието си в шоуто на Греъм Нортън, Ханкс не спести милите си думи към Шер, която призна, че не си е много голям фен и не обича да гледа собствените си филми или пък да слуша песните си. На това Том заяви, че изпълнителката се лишава от нещо много красиво и приятно. „Наистина изпускаш“, каза той. 

Ханкс допълни, че е огромен фен на втория филм „Мама мия“ от 2018 година, в който Шер играе ролята на Руби Шеридан. „Когато започва да пее Fernando, светът спира. Слънцето се сблъсква със звездите. Истински перфекционизъм“, казва актьорът. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cher Nation (@cher_nation)

27-годишният Тимъти Шаламе и 56-годишната Джулия Робъртс също се включиха в хвалбите към Шер. Двамата споделиха, че любимите им нейни филми са съответно Moonstruck и Silkwood. Това накара Том Ханкс да предложи едно групово ходене на кино, в което да се насладят на екранния талант на Шер. „Мисля, че всички трябва да отидем и да гледаме филмите на Шер“, каза той. 

Шер разкри последните думи на Тина Търнър преди смъртта ѝ

77-годишната Шер: Никога не е късно да намериш любовта

Блондинка или брюнетка: За три дни Шер смени три цвята коса

Зад кулисите Ханкс сбъдна мечтата си и успя да се снима с жената, на която някога е носил куфарите. Той позира за няколко снимки заедно с Джулия Робъртс и Шер, както и участва в забавно видео, публикувано в социалните мрежи. 

Спомените на актьора за предишната му работа идват само няколко дни, след като той заяви, че би работил каквото и да е, ако това ще му осигури място на следващата мисия към Луната. 

„Може дори да съм човекът, който да отговаря за храната и да прави шеги до и от Луната. Ако има място, ще бъда този, който чисти, разказва вицове, истории и забавлява всички. Аз съм вашият човек. Записвам се веднага“, каза той. 

„Това е добра идея. Ще върша всякаква работа. Ще чистя тоалетни. Ще сервирам храната. Ще сгъвам дрехи. Ще почиствам оборудването. Така всички останали ще бъдат свободни да правят другите неща“, допълва Ханкс. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари