IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейми Фокс: Видях тунела, но не и светлината

6 декември 2023 09 00

Актьорът с награда на „Изборът на критиците“

Снимка: БГНЕС

В емоционална реч Джейми Фокс призна, че е „видял тунела, но не и светлината“, когато разказва за преживяването близо до смъртта, което го е оставило неспособен да ходи, по време на първата си публична поява след здравословния проблем. Това стана на събитието „Изборът на критиците“, където Фокс произнесе емоционална 12-минутна реч, след като бе удостоен с наградата, предава Daily Mail.

Откакто през април беше настанен в болница, той не се появяваше на светски събития. Актьорът разказа за близостта до смъртта и за здравословното си състояние на събитието на Асоциацията „Изборът на критиците“ в понеделник вечерта.

Това е първото светско събитие за 55-годишния актьор и след обвинението в сексуално посегателство. 

Фокс призна, че шест месеца по-рано не е могъл да „ходи“, но се въздържа да разкрие подробности за причината, заради която е влязъл в болница.

„Знаете ли, това е лудост, не можех да правя това преди шест месеца“ – каза той, след като се изправи на сцената пред микрофона. „Всъщност не можех да ходя.

Искам да благодаря на всички. Преминах през нещо, преминах през някои неща“, каза той под бурните аплодисменти.

„Сега ценя всяка минута – различно е, продължи той. Не бих пожелал това, през което преминах и на най-големия си враг, защото е трудно, когато всичко е почти приключило... когато виждаш тунела. Аз видях тунела – не видях светлината.

В този тунел също беше горещо, не знам къде отивах, на правилното място ли отивам?“ 

В 12-минутната си реч той също така хвърли светлина върху някои от безпочвените конспиративни теории, които се разпространиха, докато беше в болница и след това извън полезрението на обществеността за няколко месеца. 

„Не съм клонинг, не съм клонинг. Познавам много хора, които казваха, че съм клониран там.

Изпитвам ново уважение към живота. Имам ново уважение към изкуството си“, добави той към края на речта си.

Фокс също така сподели похвалите и благодарностите си към семейството си, включително сестра си и дъщеря си, за това как са му помогнали с грижите за него, докато се е възстановявал. 

Не е ясно дали Фокс ще се завърне, за да заснеме допълнителни сцени за филма си „Отново в действие“, който продължи да се снима с Диас и дубльори, които го заместваха.

Фокс получи наградата си в началото на шоуто, но за разлика от останалите наградени, неговата чест не беше обявена предварително. Той пристигна, изглеждайки елегантно в класически черен смокинг. След това позира със Смолет и наградата си, но предпочете да пропусне червения килим по-рано вечерта.

Първоначално Фокс се върна в Instagram на 3 май, за да благодари на последователите си с текстова публикация. „Оценявам цялата любов!!! Чувствам се благословен“, написа той тогава.

Актьорът се възстановява от заболяване, което го извади от снимачната площадка през април и го отдалечи от снимките на филма „Отново в действие“, в който участва заедно с Камерън Диас – и наскоро зарадва феновете, като излезе на публично място, изглеждайки здрав и щастлив.

Миналата седмица източник заяви пред USWeekly: „Джейми е много по-добре и започва да се чувства отново като себе си. Той не е на 100 процента, но определено е напът да се възстанови.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари