IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След новината за развод – Мерил Стрийп на червения килим с четирите си деца

6 декември 2023 18 00

В Лос Анджелис легендарната актриса беше допълнена и от зет си и снаха си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Цялата семейна група на Мерил Стрийп е до нея след новината за раздялата със съпруга ѝ Дон Гъмър

Трикратната носителка на „Оскар“ присъства на третата ежегодна галавечер на филмовата академия, проведена в Лос Анджелис тази неделя. Тя се провежда в подкрепа на открития през 2020 година музей на филмовото изкуство, което събира на едно място реликви и декори от Холивуд, използвани през годините. Феновете могат да разгледат как киното се е променяло през десетилетията, а средствата за поддръжката се събират именно на тази ежегодна галавечер. 

На червения килим 74-годишната Стрийп беше придружена от четирите си деца, които споделя с бившия си съпруг Дон Гъмър. До нея застанаха 44-годишният Хенри, 40-годишната Мами, 37-годишната Грейс и 32-годишната Луиза. Също така към Стрийп се присъединиха и съпругът на Грейс – Марк Ронсън, както и съпругата на Хенри – Тамрин Гъмър. 

Мерил Стрийп,

Марк Ронсън, Грейс Гъмър, Мерил Стрийп, Мами Гъмър, Луиза Гъмър, Хенри Гъмър и Тамрин Гъмър. Снимка: Getty Images

Специалната семейна вечер беше белязана и с награждаването на Мерил, която получи статуетката за „Икона“. Всичките деца на актрисата бяха облечени в черно. Дъщерите ѝ, които вървят по нейните стъпки в киното, носеха черни рокли по подобие на майка си. Грейс беше облечена в дълъг дизайн с дълги ръкави, Мами избра модел на Bezva с декорации по цялата повърхност, а Луиза облече права черна рокля с тънки презрамки и комбинирана с клъч от Edie Parker. 

Публичната изява идва шест седмици, след като стана ясно, че Стрийп и бащата на четирите ѝ деца тайно са прекратили отношенията си още преди шест години. 

„Дон Гъмър и Мерил Стрийп са разделени от повече от шест години. Въпреки че винаги ще изпитват уважение и грижа един към друг, те решиха да живеят отделно“, казва представител на актрисата пред списание People. 

Мерил и

Снимка: Getty Images

Стрийп и Гъмър се запознават през 1978 година с помощта на брат ѝ, когато тя все още тъгува по смъртта на приятеля си от две години, актьорът Джон Казейл. Шест месеца по-късно, през септември 1978 година, Мерил и Дон се женят в градината на дома на родителите ѝ. В следващите години те стават родители цели четири пъти, посрещайки три момичета и едно момче. 

Макар двойката да не беше виждана на публични места от Оскарите през 2018 година, актрисата беше забелязвана да носи брачната си халка до 20 октомври, когато бе част от гостите на наградите Princesa de Asturias в Испания. 

Мерил Стрийп била нещастна на снимачната площадка на „Дяволът носи Прада“, а защо?

Шарън Стоун със странен коментар по адрес на Мерил Стрийп

Как да приготвите: Маслените сладки на Мерил Стрийп

В допълнение на това, че е майка на четири деца, Стрийп е баба на пет внучета. Синът ѝ Хенри има две деца, както и дъщеря ѝ Мами. Грейс пък се радва на едно. 

Мерил Стрийп

Снимка: БГНЕС

Наскоро Мерил сподели за забавната семейна традиция, която споделя с трите си дъщери – по-специално, два филма, които те гледат отново и отново. 

„Става въпрос за „Гадни момичета“ и „Роми и Мишел“. Това са като религии в нашата къща“, каза тя пред списание Vogue. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари