IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Чарли Шийн демонстрира нова фигура, след като се подложи на пластична операция

8 декември 2023 17 40

19-годишната Сами Шийн легна под ножа, за да уголеми гърдите си

Денис Ричардс и Сами през 2014г.; Снимка: Getty Images

Денис Ричардс и Сами през 2014 г.; Снимка: Getty Images

Голямата дъщеря на Чарли Шийн и Денис Ричардс – Сами Шийн, изглежда се е възстановила напълно, след като легна под ножа за уголемяване на гърдите. 19-годишната тийнейджърка се появи в Instagram в четвъртък, за да покаже новата си фигура за първи път, докато носеше изрязан потник и широки дънки с ниска талия.

Във въртележката от изображения Шийн позира в магазин за хранителни стоки, излагайки доста увеличения си гръден кош в малък бял топ. Звездната наследница е завършила визията си с голямо камуфлажно яке, а русите ѝ коси са отметнати назад, за да се видят добре сребърните ѝ обеци.

19-годишното момиче даде на последователите си в социалната медия да зърнат увеличените ѝ гърди, като написа до снимките си: „Вечер за среща“.

Шийн разкри миналия месец, че е решила да си направи корекция на гърдите, тъй като е звездата в платения сайт за възрастни OnlyFans. Тя обеща на феновете си, че ще „документира“ преживяването в своята история в Snapchat.

След като се върна вкъщи от болницата, Сами сподели бърз поглед върху крайния продукт, като повдигна тениската си, за да покаже новите си импланти с Д-чашка.

Въпреки това, след като вълнението ѝ от новите гърди отмина, Сами все пак публикува няколко Snapchat-а, в които описа дискомфорта, който е преживяла около операцията.

Това е толкова неудобно, по дяволите, имам усещането че имплантите са в подмишниците ми“, написа тя до свое селфи в леглото. „И болката във врата и гърба е ужасна от спането по гръб.“

Въпреки че Сами направи процедурата, след като навърши 19 години, тя каза, че това е нещо, което е искала да направи отдавна. Сами наскоро разкри пред списание Bustle, че е искала по-големи гърди още от 10-годишна възраст. „Бях на 10 години когато вече нямах търпение да имам големи гърди като тези на майка ми.“

„Всичките ми приятелки получаваха нови гърди като подарък от родителите си, а аз просто си казвах „Добре, кога ще дойде моят ред?“ Винаги пълнех сутиена си с чорапи и други неща“, продължи тя.

Първоначално Денис беше против желанието на дъщеря си за нов, по-голям бюст, но с времето подкрепи желанието ѝ. „Аз си сложих гърди на същата възраст, на която Сами иска да си ги направи“, каза актрисата и екссъпруга на звездата от хитовия сериал „Двама мъже и половина“.

Ричардс в началото се е колебаела дали да позволи на дъщеря си да се подложи на операцията, но в крайна сметка се е предала пред молбите на момичето. „Опитвам се да я разубедя, защото самата аз не знаех колко са токсични имплантите, когато бях на 19. А и това не е лесна операция. Болезнено е!“

Чарли сякаш не е имал кой знае какво мнение за новите гърди на Сами, но определено имаше трудности да приеме избора ѝ на кариера, но в последствие каза, че не намира за чак толкова скандално участието на дъщеря си в сайта за провокативно и порнографско съдържание.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари