IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хю Грант: Твърде стар съм за моите 5 деца

13 декември 2023 17 50

Актьорът се пошегува, че изобщо не му е забавно да е възрастен татко

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Хю Грант се пошегува, че е „твърде стар“ за своите 5 деца. 63-годишният британски актьор има голямо потомство и явно има нужда от почивка. Грант сподели с ирония пред списание People, че няма никакво свободно време. „Изобщо не се забавлявам. Залят съм от деца“, каза той саркастично.

Не само че Грант споделя дъщеря Табита, на 12 години, и сина си Феликс – на 9, със своята бивша половинка Тинглан Хонг, но той също така има три малки деца от съпругата си Анна Ебърщайн.

Най-голямото дете на двойката е 11-годишно и се казва Джон, но двамата пазят в тайна пола и имената на по-малките си две деца, родени през 2015 и 2018 г.

Грант и 40-годишната Ебърстейн се ожениха същата година, когато продуцентката роди бебе номер 3.

Преди да стане баща, носителят на „Златен глобус“ беше в 13-годишна връзка с модела Елизабет Хърли като бившата двойка остана в приятелски отношения след раздялата си през 2000 г.

58-годишната актриса дори се подиграваше на възрастта му, докато описваше неговите „очарователни“ и „сладки“ родителски тактики в „Гледайте какво се случва на живо с Анди Коен“ през март 2018 г.

„Той беше над 50, когато стана баща. Това, че има тези деца, го подобри много“, каза Хърли.

Елизабет има едно свое дете –  21-годишен син на име Деймиън, на когото Грант е кръстник. Що се отнася до отглеждането на собствените му деца, Хю каза пред Los Angeles Times през ноември 2020 г., че оцелява „час по час“.

След като се нарече „старец с много малки деца и много изтощена съпруга“, номинираният за „Еми“ актьор добави, че бащинството е подобрило актьорската му игра, откакто се е превърнал от „полуатрофирал голфър на средна възраст в мъж с живот, изпълнен с любов.“

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари