IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Пол Уокър влиза в новата година разведена

29 декември 2023 13 00

Медоу и съпругът й се разделят след три години брак

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Медоу Уокър ще започне 2024 година като свободна жена, след като преди дни стана ясно, че се развежда със съпруга си Луи Тортън-Алън.

Двойката, която се ожени през октомври 2021 година, обяви раздялата си чрез общо съобщение в социалните мрежи. Изявлението бе публикувано в историите и на двамата в Instagram само няколко дни преди новата година. 

„След три прекрасни години на брак, ние стигнахме до решението да се разделим. Това наистина е общо решение и се надяваме всички да уважат желанието ни за спокойствие през този период. Ще продължим да поддържаме любовта си един към друг и винаги ще се подкрепяме“, гласи съобщението, което е подписано и от двамата. 

Медоу Уокър, която е дъщеря на покойния Пол Уокър, се омъжи за Тортън-Алън на плаж в Доминиканската република през октомври 2021 година. Церемонията бе посетена от близки семейни приятели, включително Вин Дизел, който заведе булката до олтара. Друга звезда от „Бързи и яростни“ – Джордана Брустър също бе сред гостите и публикува няколко снимки от сватбата. 

В черно-бяло видео от церемонията се вижда как 56-годишният Дизел, който е и кръстник на Медоу, я съпровожда до олтара, а Брустър прегръща сърдечно булката, преди тя да каже заветното „Да“. Уокър и Тортън-Алън също така бяха заснети как се прегръщат по време на церемонията, а след края ѝ се качват в бял автомобил. 

„Женени сме!“, написа тогава моделката в описанието. 

Дни преди обявяването на раздялата, Уокър сподели серия от снимки в социалните мрежи, направени по време на ваканцията ѝ в Австралия. От Луи няма и помен, като вместо това звездата е решила да се наслади на пътуването заедно с група приятели. От видеата и снимките се вижда, че те хранят кенгуру, играят голф и се забавляват през целия ден. 

Уокър обяви годежа си с Тортън-Алън чрез публикация в Instagram през август 2021 година. Тогава тя показа пръстена си в кратък клип, направен в басейн. Съпругът ѝ също сподели видео, в което Медоу държи цигара, а на преден план се вижда годежният пръстен. 

Двойката потвърди връзката си в социалните мрежи месец по-рано, през юли. Тогава Тортън-Алън сподели снимка с моделката, на която двамата се гледат влюбено, и написа „Най-добра приятелка“, след което тя коментира с „Моята любов“

Новината за раздялата идва месец, след като Медоу отдаде почит на покойния си баща навръх десетата годишнина от смъртта му. Тогава тя публикува видео, в което изненадва Пол в автобус за рождения му ден. „Направо ми изкара ангелите. Какво правиш? Леле, човече!“, казва покойният актьор в клипа. СЛед това баща и дъщеря се прегръщат. В коментарите Тортън-Алън пише „Винаги ще ти се усмихва отгоре“.

Дъщерята на Пол Уокър признава, че още получава знаци от баща си

Възходът продължава: Дъщерята на Пол Уокър стана лице на Tiffany

8 години без Пол Уокър: Дъщеря му Медоу с емоционално послание

Медоу също така почете рождения ден на актьора, който тази година трябваше да навърши 50 години през септември. 

„Честит рожден ден на моя ангел пазител. Благодаря ти за твоята любов, насока, приятелство, светлина и за това, че ме възпита да виждам красотата в света. Ти си най-милият, най-благородният, най-скромният и грижовен човек, когото познавам. Научи ме още в детска възраст да се отнасям към всеки с уважение, да бъда добра и да се грижа за нашата планета. Обичам те и ми липсваш всеки ден“, написа моделката. 

Родена на 4 ноември 1998 година, Медоу е дъщеря на Пол Уокър и тогавашната му приятелка Ребека Сотерос. Момичето остава при майка си в Хаити, като се вижда с баща си доста често. Малко по-късно се мести в Лос Анджелис, където родителите ѝ започват да си поделят грижите за нея. В крайна сметка Медоу се нанася да живее при Пол за постоянно. За съжаление, той умира година по-късно в автомобилна катастрофа. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари