IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Братът на Пол Уокър: Любимата му роля беше тази на баща

22 ноември 2023 14 40

Коди Уокър смята, че покойният актьор е щял да бъде страшно горд с дъщеря си Медоу

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Коди Уокър е убеден, че покойният му брат, Пол Уокър, е щял да бъде страшно горд с жената, в която дъщеря му, Медоу Уокър, се е превърнала.

Актьорът казва пред списание People, че Медоу – която основа фондацията „Пол Уокър“, която почита любовта на покойния ѝ баща към океаните – е поела щафетата от Пол, който загина в автомобилна катастрофа преди 10 години. 

Попитан какво би искал да каже на брат си относно Медоу днес, Коди отговаря „Искам да знае, че тя се е превърнала в много красива млада дама“. Днес 25-годишната красавица е професионален модел, участвайки в дефилета на Вивиан Уестууд и марката Rokh. Според Коди, племенницата му е избрала доста трудна кариера, но успява да намери своя път към успеха и това е щяло да направи Пол много горд баща. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cody Walker (@codybwalker)

Освен че насочва вниманието към екологичните проблеми, фондацията на Пол Уокър осигурява стипендии и безвъзмездни средства на студенти и учени, които изучават морски науки и напредват в областта като цяло. Медоу обяви основаването на организацията през септември 2015 година, за да отпразнува 42-ия рожден ден на баща си. 

Коди казва, че Пол е наблягал сериозно на бащинството, но отбелязва, че напълно е осъзнавал, че трябва да жонглира с актьорската си кариера и отговорностите за отглеждането на дъщеря си. 

„Това, което научих от Пол, беше колко бързо растат тези малчугани. Той беше измъчен от факта, че дъщеря му расте толкова бързо. Беше толкова зает с кариерата си и се опитваше да балансира всичко“, казва Коди, който кръсти третото си дете Пол Барет Уокър, на покойния си брат. 

Медоу е само на една годинка, когато баща ѝ се появява за първи път на екран като Брайън О'Конър в „Бързи и яростни“. Коди споделя, че Пол напълно е осъзнавал, че натовареният му професионален график е отнемал от времето с дъщеря му. Именно това е било най-голямото му съжаление. „Той обожаваше да бъде баща“, казва Уокър. 

Освен да сподели за успехите на Медоу, Коди би искал да каже на покойния си брат, че целият свят все още го обича и цени, 10 години след смъртта му. 

„Той не осъзнаваше влиянието, което оказваше върху хората около себе си“, казва Коди. Той, както и брат му Кейлъб, заместиха покойния актьор в последните сцени от „Бързи и яростни 7“, след като Пол умира по средата на снимките. 

Вин Дизел към Пол Уокър: Обичам те и ми липсваш

Дъщерята на Пол Уокър с първа корица за Vogue

Дъщерята на Пол Уокър с трогателен пост за рождения ден на баща си

За да бъдат напълно идентични с покойния актьор, те е трябвало да носят реплики на татуировката му, направена в чест на Медоу. Пол татуира името на дъщеря си върху китката. „Всеки път, когато погледнех надолу, си спомнях за него. Беше много трудно. Но в същото време беше и лечебно“, споделя Коди. 

Пол Уокър е на пасажерската седалка в спортна кола, карана от неговия приятел Роджър Родас на 30 ноември 2013 година. Шофьорът губи управление и забива автомобила в дърво, след което колата се пали. Актьорът умира на 40 години в резултат на травмите, получени при инцидента. По това време Медоу е само на 15 години. Десетилетие по-късно, тя се превърна в красива млада дама, която е пример за подражание.

„Той беше много горд с нея“, казва Коди за Пол. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари