IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Санди го заведе до реката, както обеща - Сандра Бълок разпръсна прахта на сродната си душа

5 януари 2024 16 30

Брайън Рандал почина миналата година след битка с АЛС

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Сандра Бълок почете и последното желание на сродната си душа Брайън Рандъл.

В публикация в социалните мрежи на 30 декември, когато Рандъл трябваше да навърши 58 години, сестрата на актрисата показа, че прахта на покойния фотограф е била разпръсната над реката Snake в Джаксън Хол, Уайоминг. Джесин Бълок-Прадо публикува видео от живописното място, което е покрито със сняг, но се чува ромоленето от течащата река. 

"Честит рожден ден, Брай. Санди те доведе до реката, както ти обеща", написа тя под публикацията. 

Дългогодишният партньор на Сандра Бълок почина на 5 август миналата година след тригодишна битка с АЛС. Диагнозата обаче бе пазена в тайна от света, като самият Рандъл е помолил семейството и всички, запознати със състоянието му, да не споделят през какво преминава. По думите на близките му, той е искал да прекара тези години без излишното внимание на медиите и да не бъде свързван само с болестта си. 

"Брайън още в началото реши да пази битката си с АЛС в тайна и всички около него уважиха желанието му", написа в официално съобщение семейството му. Близките на Рандъл благодариха на всички лекари и медицински работници, които са положили неимоверни усилия, за да му помогнат през годините. След смъртта му семейството на Брайън помоли за уединение и уважение от страна на медиите и феновете, за да могат да се сбогуват. 

След като пробва късмета си в модата, Рандъл започва да се занимава с фотография, където има много по-голям успех. През 2015 година той среща Сандра Бълок, след като е нает да снима рождения ден на сина й Луи. По-късно същата година двамата потвърдиха връзката си, като се появиха на сватбата на Джъстин Теру и Дженифър Анистън. 

Скръбна вест: Дългогодишният партньор на Сандра Бълок, Брайън Рандъл, загуби битката с коварна болест

Бълок и Рандъл са родители на три деца - 13-годишният Луи и 11-годишната Лайла, които актрисата осиновява сама, както и дъщерята на Брайън от предишна връзка. 

През декември 2021 година, докато гостува в предаването Red Table Talk, Сандра определя фотографа като "любовта на живота ми". Тя бе категорична, че няма нужда се омъжва, за да докаже любовта и стабилността на връзката си. "Не ми трябва парче хартия, за да покажа колко съм отдадена на партньора и децата си", каза актрисата. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари