IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Натали Портман потвърди раздялата с неверния си съпруг Бенджамин Милепид

10 януари 2024 17 50

Актрисата заяви, че живее сама с децата си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Натали Портман подсили слуховете, че ѝ предстои развод, след като разкри, че вече не живее със своя съпруг – балетиста и хореограф Бенджамин Милепид. В ново интервю за списание Wall Street Journal актрисата споделя, че живее сама с децата си.

В статията, публикувана в понеделник, 42-годишната филмова звезда отбелязва, че „живее в Париж с двете си деца“, но не споменава нищо за своя отчужден съпруг, когото хвана в изневяра миналата година.

Портман вече се появи на няколко официални събития без мъжа си след предполагаемата им раздяла през лятото на 2023 г. Тя пристигна сама на наградите „Златен глобус“ в неделя, облечена в рокля на Dior Haute Couture и без брачна халка, което допълнително подхрани слуховете, че е пред развод.

Звездата от „Черния лебед“ не носи халката си от август 2023 г., когато всъщност беше и 11-ата годишнина от сватбата ѝ с Милепид.

Въпреки че двойката все още не е обсъдила статуса на връзката си, имаше спекулации, че двамата са се разделили непосредствено след неговата извънбрачна връзка с много по-млада жена на име Камил Етиен.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WSJ. Magazine (@wsjmag)

46-годишният французин беше сниман с 25-годишната активистка срещу изменението на климата през пролетта на 2023 г.  Твърдеше се, че той е изневерявал на Натали с Камил в продължение на няколко месеца. „Те не са се разделили и се опитват да изгладят проблемите си“, каза тогава източник, близък до актрисата, преди сайта Page Six.

„Бен прави всичко възможно, за да накара Натали да му прости. Той обича нея и семейството им.“

Натали и

Натали и Бенджамин през 2022 г.; Снимка: Getty Images

Натали и Бенджамин споделят син Алеф и дъщеря Амалия.

Двойката, която се ожени през 2012 г., все още не е потвърдила или отрекла слуховете за раздяла и не е направила официални изявления чрез своите говорители за статуса на връзката си.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

КоментариКоментари