IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк извеждат синовете си от Лос Анджелис

23 май 2024 14 40

И какво е най-хубавото относно това да бъдеш майка на момчета

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк са едно от малкото звездни семейства, които предпочитат да живеят извън светлината на прожекторите заедно със своите деца.

42-годишната актриса и автор на детски книжки разкри малко повече за решението със съпруга ѝ да отведат двамата им синове далеч от Лос Анджелис и да заживеят в провинцията. В интервю за предаването Let's Talk Off Camera на Кели Рипа Бийл сподели, че преместването е било с цел семейството да изпита някакво ниво на нормалност и спокойствие. Тя допълва, че в големите градове е много по-трудно да останеш незабелязан, особено когато си с две малки момчета. Бийл и Тимбърлейк са родители на 3-годишния Финиъс и 9-годишния Сайлъс.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

„Не мисля, че те уважават личното ни пространство, когато сме на публично място с децата ни“, казва актрисата, имайки предвид огромния интерес и постоянното преследване от страна на папараци и фенове. Бийл разкрива, че това важи само за определени места в Америка и нивото на нарушаване на спокойствие варира в зависимост от щата. Именно затова семейството ѝ избира да не живее на нито едно от крайбрежията, защото там интересът към звездите е най-голям. 

Актрисата е напълно наясно, че нейната и работата на Тимбърлейк е придружена с огромен публичен фактор, но в същото време двамата правят всичко възможно, за да осигурят нормално детство на синовете си. Допълва, че също така не иска близките и приятелите ѝ да бъдат тормозени от папараци или фенове всеки път, когато тя е в тяхната компания.

Бийл е категорична, че Сайлъс и Финиъс сами ще решат дали искат да живеят под светлината на прожекторите, когато пораснат. „Знам, че те съществуват в свят, където социалните мрежи са на почит и това ще бъде огромна част от тяхната реалност. Просто не искам аз да решавам вместо тях, затова се опитваме да им създадем възможно най-истинско детство“, казва актрисата и допълва, че това е семейният избор и няма да бъде променен.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

През октомври 2021 година Джесика и Джъстин обявиха за продан своето имение в Холивуд, слагайки му цена от 35 милиона долара. Двамата постепенно започнаха да прекарват повече време в къщата си в Монтана, което обезсмисли притежаването на дом в Лос Анджелис. През януари 2022 година обаче семейството промени мнението си и оттегли обявата за продан. Въпреки че в момента не живеят в Ел Ей, Тимбърлейк и Бийл все още притежават имот там, ако някога решат да се завърнат в големия град.

Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк със снимка на синовете си

Джесика Бийл и 7-годишният Сайлъс подкрепиха Джъстин Тимбърлейк

Семеен албум: Джесика Бийл, Джъстин Тимбърлейк и синовете им

Двойката също така имаше 27-акров имот в Тенеси, който продаде за 10 милиона долара през август 2023 година. Според източник, близък до Бийл, тя не харесвала да живее в Нашвил.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

В момента актрисата промотира първата си детска книжка, A Kids Book About Periods. В интервю, където деца ѝ задават въпроси, Бийл трябваше да разкрие каква е рутинната ѝ грижа за кожата и любимата ѝ рокля, която е носила тази година. Когато бе попитана какво е най-хубавото относно това да бъдеш майка на момчета, Бийл сподели умилителен отговор.

„Най-хубавото нещо в това да бъда майка на момчета, е играта. Смятам това за най-забавното. Борба, строене на Лего, плуване, спортни активности, четене. Обичам да прекарвам времето си с тях и обичам да се цапам с тях на пода и просто да се забавляваме. Не се притесняваме от петната или нещо подобно. Ето това обичам в двете си момчета“, каза Бийл.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари