IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Владо Михайлов показа порасналата си дъщеря

12 януари 2024 14 40

Вижте наследницата на актьора от сериала „Братя“

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Талантливият музикант и актьор Владимир Михайлов, когото познаваме от сериала „Братя“, от филма „Възвишение“, като Самурая в третия сезон на шоуто  „Маскираният певец“, а и като победител от последния сезон на формата „Като две капки вода“, е горд баща на цели три деца – двама сина Живко и Веализар и една дъщеря Мая.

Вчера гордият Владо почете своята дъщеря тийнейджърка по случай 17-ия ѝ рожден ден.

Той сподели снимка на чаровната брюнетка Мая, която доста прилича на него самия, и написа до нея: „Днес това голямо момиче пораства с още една година... Обичам те, тате! Бъди здрава, обичана и окрилена!“

Първите две деца на Владо са от брака му с американка. 45-годишният артист става баща за първи път на сина си Живко, който миналата година беше абитуриент, когато е само на 26 години и все още не е мислел за сериозна актьорска кариера, но пък вече е бил успешен музикант със своята група „Сафо“.

След като се родила и дъщеря му Мая обаче, последвал развод. Преди близо 10 години Михайлов вдига втора сватба – с цигуларката Михаела Ненова, от която има по-малък син – Велизар, който изпълняваше ролята на малкия Драго в сериала „Братя“.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

КоментариКоментари