IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джош Дюамел стана баща за втори път

17 януари 2024 10 40

Това е първото му дете с Одра Мари

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джош Дюамел и Одра Мари посрещнаха своята най-голяма красота – син Шепърд Лорънс Дюамел. 

50-годишният актьор и съпругата му потвърдиха щастливата новина в социалните мрежи, където заедно публикуваха снимка на краченцата на бебето. То е родено на 11 януари, според описанието под черно-бялата снимка. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Audra Duhamel (@audramari)

Това е второ дете за Дюамел, но първо със сегашната му съпруга. Преди това той бе женен за певицата Фърги, с която има 10-годишен син Аксел. Оказва се, че момчето е нямало търпение да стане батко и често е питало кога ще се появи по-малкото му братче. Единственото нещо, от което се притеснявал Аксел, е било дали баща му ще го обича по същия начин. 

„Ти все още ще ме обичаш, нали?“, попитал Аксел. Баща му бил малко изненадан от въпроса, но бързо се възстановил и отговорил подобаващо. „Разбира се, че все още ще те обичам“. Разговорът продължил и момчето попитало „Аз все още ще бъда първородния ти син, нали?“. Дюамел сякаш бил подготвен за този въпрос и казал категорично, че нищо няма да отнеме тази титла от Аксел. 

„Той е много сладко дете и обожава бебета. Бях по същия начин на неговата възраст. Винаги съм обичал бебета. Просто има нещо в тях. А Аксел също много се разбира с по-малките деца. Така че мисля, че ще бъде много добър батко“, каза Джош преди време. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josh Duhamel (@joshduhamel)

Във видео от гостуването на актьора в In Depth with Graham Bensinger по-рано през годината Дюамел сподели малко повече за плановете му с Одра Мари за бъдещето. Двамата се ожениха през септември 2022 година, след като се сгодиха през януари същата година. Сватбата се състоя във Фарго, Северна Дакота. Според TMZ, двойката се е венчала на покрива на местен хотел. 

Бившият на Фърги, Джош Дюамел, очаква второ дете

Джош Дюамел прекарал първия си ден от медения месец в инвалидна количка

Изненадваща сватба! Джош Дюамел се ожени за Мис Свят Америка

Когато бе попитан дали наистина иска да има осем или девет деца, както каза сестра му в друго интервю по-рано, актьорът обяви, че подобни мечти е имал, когато е бил много по-млад. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josh Duhamel (@joshduhamel)

„Бих казал, че възрастта няма голяма роля в живота, но определено си оказва влияние, когато става въпрос за бебета. Наистина смятам, че ако беше с 10 години по-млад, може би щеше да има 5 деца. В това съм сигурна. Но със сигурност ще имаме още няколко. Надяваме се и Господ да има същия план“, допълни Мари. 

Джош подкрепи съпругата си и заяви, че надеждите и на двамата за голямо семейство са еднакви, но всичко зависи от съдбата. 

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари