IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Всичко върви по план – Софи Търнър прекрати делото си срещу Джо Джонас

18 януари 2024 17 40

Актрисата от „Игра на тронове“ съдеше бившия си съпруг заради неправомерно задържане на децата им

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Софи Търнър очевидно е готова да продължи с моминския си живот и къса всички връзки, които може да я свържат с бившия ѝ Джо Джонас. 

В сряда, 17 януари, стана ясно, че актрисата от „Игра на тронове“ е прекратила делото си срещу музиканта, в което го обвиняваше в неправомерно задържане на двете им деца. Според съдебните документи, съдия от САЩ е одобрил да отхвърли молбата на Софи, след като и двете звезди са подписали план за съгласие, одобрен от съдия от Обединеното кралство миналата седмица. 

Миналия септември 27-годишната Търнър подаде жалба срещу Джонас заради неправомерното задържане на двете им дъщери в Америка. Тя твърдеше, че бившият ѝ съпруг е прибрал паспортите на момичетата, с което не им позволявал да се приберат в Англия при майка си. Бившата двойка споделя грижите за 18-месечната Делфин и 3-годишната Уила. Жалбата срещу Джо изискваше „моменталното връщане на децата, които са били неправомерно задържани или укрити. Според правния екип на Софи, задържането е започнало на 20 септември. 

Софи Търнър

Снимка: Getty Images

Преди няколко дни Джонас и Търнър са се съгласили да прекратят това дело без адвокати, хонорари, разноски и/или плащания, присъдени на която и да е от страните, след като споразумението им за родителство в Обединеното кралство бе одобрено на 11 януари. 

Преди споразумението и след септемврийската декларация на Търнър, на следващия ден Джонас публикува изявление, оспорващо твърденията на бившата си съпруга. Тогава певецът каза, че смята, че двамата са постигнали споразумение по план за съвместно родителство. 

На 25 септември родителите се съгласиха временно да задържат двете си дъщери в Ню Йорк. Тогава съдебната заповед гласеше, че Търнър и Джонас трябва да държат децата си в южния и източния район на Голямата ябълка. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sophie Turner (@sophstunrer)

След временната заповед за съгласие, бившата двойка постигна и временно споразумение за попечителство на двете си дъщери на 30 септември 2023 година. 

„След продуктивно и успешно посредничество, ние се съгласихме, че децата ще прекарват времето си еднакво в любящи домове както в САЩ, така и в Обединеното кралство. Очакваме с нетърпение да бъдем страхотни съродители“, се казва в общото изявление на Джо и Софи. 

Софи Търнър

Снимка: Getty Images

На 5 септември миналата година музикантът подаде молба за приключване на брака след четири години съвместно съжителство с Търнър. Според документите, бракът между двамата е бил „непоправимо развален“. От молбата за развод става ясно, че двойката е подписала предбрачен договор. 

Съдебни документи разкриха името на втората дъщеря на Джо Джонас и Софи Търнър

Нещата загрубяха – Софи Търнър обвини Джо Джонас, че задържа децата им насила в Америка

Слуховете са верни – Джо Джонас и Софи Търнър се развеждат

Софи и Джо се запознават в социалната мрежа Instagram през 2016 година и се женят три години по-късно. 

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари