IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес е червена изкусителка за Свети Валентин

24 януари 2024 15 00

Бен Афлек определено има какво да очаква за 14 февруари

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Съвсем скоро социалните ни мрежи ще бъдат изпълнени с реклами за романтични уикенди, вечери на свещи, подаръци за нея и него и какво ли още не. Да, точно така, Свети Валентин наближава и е време да се впуснем в романтичната и любовна атмосфера, която ще се зароди съвсем скоро около нас. 

Дженифър Лопес обаче започна празненствата малко по-рано, карай своя любим Бен Афлек да очаква празника на влюбените с най-голямо нетърпение. 

Преди няколко дни 54-годишната певица публикува предизвикателна снимка в социалните мрежи, на която носи сутиен и бикини в еднакъв цвят, допълнени от копринен халат. Цялата визия е в класическия за Свети Валентин червен цвят. За допълнителна романтика, Джей Ло е включила и два букета от червени рози, които мирише с удоволствие. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Разголената визия предлага идеален поглед върху стегнатата фигура на Лопес, включително коремните ѝ плочки и оформените крака. Косата ѝ е вдигната на разхвърлян кок, като няколко кичура падат покрай лицето й. Единственият аксесоар, който се вижда, е златната халка от сватбата ѝ с Бен Афлек. Гримът е намален до минимум, като блестящата и свежа кожа имитира естествена красота. 

Публикацията отбелязва новата колаборация между Лопес и марката за бельо Intimissimi. Специалната колекция е наречена This is Me...Now, каквото е и името на новия албум на Джей Ло, който трябва да излезе на пазара на 16 февруари.

Съвсем наскоро певицата пусна първия трейлър от филма си This is Me...Now: A Love Story, който ще пристигне в тандем с албума ѝ. 65-минутният проект ще бъде пуснат в платформата Amazon Prime Video и ще показва как Джей Ло преминава през всякакви трудности, за да намери истинската любов. Според прессъобщението, Лопес е създала филма, описан като „кинематографична одисея, разказана от първо лице, пропита с трогателни истории и лично изцеление“, заедно с режисьора и носител на „Грами“ Дейв Майерс.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Официалният синопсис гласи, че „оригиналната продукция на Amazon показва пътуването на Дженифър Лопес към любовта през нейните собствени очи. С фантастични костюми, спираща дъха хореография и епизодични роли на звезди, този филм е интроспективна ретроспекция на издръжливото сърце на Дженифър“

Джени у дома: Дженифър Лопес разходи феновете си в новото си мегаимение

Бляскавият бал на звездите – Дженифър Лопес с Бен Афлек, Киану Рийвс с Александра Грант

Трейлърът предлага бегла представа за всичко това, тъй като показва звездата да отваря сърцето си и да преминава през трудни раздели с различни мъже. Всичко това се развива в нещо като разнообразие от фантастични светове. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Докато героинята на Джей Ло привидно търси лечение, след като приятелите ѝ, които са я виждали да се омъжва отново и отново, споделят, че тя може да е пристрастена към секса, изглежда, че безнадеждният романтик ще се подложи на много жертви в името на любовта. 

„Научих го по трудния начин – не всички любовни истории имат щастлив край. Когато някой ме попита каква искам да стана, когато порасна, отговорът винаги беше – влюбена“, казва Лопес в края на видеото. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Тя също така допълва: „Знам какво казват за мен, за безнадеждните романтици: Че сме слабаци. Но аз не съм слаба“

Във филма ще може да се видят няколко гостувания от известни лица, включително Бен Афлек, Тревър Ноа, Ким Петрас, Пост Малоун, София Вергара и много други. 

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари