IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Задава ли се развод – принц Хари без Меган Маркъл на редица светски събития

22 януари 2024 17 40

Защо херцогинята на Съсекс не подкрепи съпруга си

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Феновете на Меган Маркъл и принц Хари се притесниха за благополучието на брака им, след като херцогът на Съсекс се появи сам на няколко светски събития. Съпругата му не го подкрепи на важна наградна церемония, което породи слухове за разрив в отношенията им и евентуален развод. 

Истината обаче е съвсем друга. Оказва се, че Меган Маркъл не е била на червения килим заедно с Хари, защото едно от децата им се е разболяло и тя е трябвало да си остане вкъщи. 

Очакваше се Меган да присъства на 21-ата годишна церемония на Living Legends of Aviation в Лос Анджелис, където принц Хари беше един от четиримата, които получиха наградата „Живи легенди на авиацията“, връчена му от Джон Траволта. Маркъл обаче пропусна важното събитие, за да се погрижи за едно от децата си. Не е ясно кое от двете – 4-годишният Арчи или 2-годишната Лилибет – се е разболяло. 

Въпреки че семейството му не присъстваше на церемонията, Хари все пак получи отличие като човек, който „има значителен принос в авиацията/космическото пространство“. Като официален посланик на авиацията, Джон Траволта връчи наградата на Хари, който предизвика смях у публиката с думите „Това е хубаво“, докато получава специално внимание от емблематичния актьор. 

По време на престоя си на сцената, принцът нарече Траволта „капитан Джон“ и спомена известния танц между майка му, принцеса Даяна, и актьора в Белия Дом през ноември 1985 година. 

„Не бягай. Бях на 1 година, когато ти танцува с майка ми“, пошегува се Хари. Той продължи с шеговития тон и заяви, че Траволта е разказал на всички в залата за танца си с принцеса Даяна и ще продължи да го изтъква като едно от най-големите постижения в живота си. 

„Но виж ни сега, чудесно е! Така че, ако не танцуваме заедно, може да полетим заедно. Това е, благодаря ти“, каза Хари. 

Принцът носеше класически черен костюм за церемонията и изрази специални благодарности към Living Legends of Aviation по време на речта си. 

Според списание Hello, Джон Траволта също споменал за незабравимия си танц с принцеса Даяна. 

Затворен ли е пътят на принц Хари и Меган Маркъл към Великобритания?

Ясно е: Меган Маркъл просто не искала да свири втора цигулка на Кейт Мидълтън

Кралски войни – Кейт Мидълтън „потреперва“, когато чуе името на Меган Маркъл

Хари, който е служил като пилот на хеликоптер през десетилетието си в британската армия, спечели последното си отличие заедно с пилота от ВМС Фред Джордж, президента и главен изпълнителен директор на CAE Марк Парент и Стив Хинтън – мъжът, който държеше световен рекорд за скорост от 1979 до 1989 година. 

Лорън Санчес, годеницата на Джеф Безос, получи наградата Elling Halvorson Vertical Flight Hall of Fame по време на събитието. 54-годишната дама се сдоби с честта заради опита си като пилот на хеликоптер и бизнесдама в авиацията. 

В официално съобщение от декември 2023 година, изпълняващата длъжността изпълнителен директор на Living Legends of Aviation похвали Санчес за „активното“ ѝ ангажиране в индустрията на вертикалните полети и използването на нейната платформа, за да насърчи младите жени и момичета да намерят своето място в авиацията. 

В интервю за списание WSJ миналата година – първото ѝ самостоятелно след обявяването на връзката ѝ с Джеф Безос през 2019 година – Санчес каза, че първоначално е мечтаела да стане стюардеса, но по-късно е осъзнала истинската си страст. „Не исках да бъда стюардеса. Исках да съм пилот!“, каза тя пред изданието. 

Летенето е в кръвта на Лорън, тъй като и двамата ѝ родители са пилоти. 

След като работи като телевизионен журналист за множество програми, Санчес решава да се запише на курсове по летене в Лос Анджелис с надеждата да получи лиценз за пилот на хеликоптер. През 2016 година тя става една от първите жени, които притежават и управляват компания за въздушни филми и продукция с Black Ops Aviation. 

Въздушната кинематография е снимки или видеа, направени от самолет или друг летящ обект. Основните инструменти, използвани за постигане на въздушна фотография, са чрез хеликоптери и дронове. Въздушната кинематография обикновено се използва за заснемане на кадри за екшън поредици.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари