IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Среща на високо ниво – Риана и A$AP Rocky на вечеря със семейство Макрон

26 януари 2024 17 40

Музикалната двойка се координира в тоалетите си за посещение в Елисейския дворец

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Риана и A$AP Rocky определено се възползват от времето си в Париж, наслаждавайки се на всеки момент заедно. 

35-годишната певица беше забелязана да напуска Елисейския дворец заедно с гаджето си, след като двамата имаха среща с президента Еманюел Макрон и съпругата му Бриджит. Докато всички останали звезди бяха на Седмицата на модата във френската столица, Риана и Rocky решиха да използват времето си за среща на високо ниво и да обсъдят важни въпроси с първото семейство на Франция.

Музикалната двойка се облече доста елегантно и стилно за срещата, далеч от своите екстравагантни визии, които сме свикнали да виждаме на червения килим. Без голота, без ярки цветове и обемни бижута. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Риана се облече от глава до пети в Saint Laurent, избирайки черно кожено яке с колан на талията, закопчано върху потник и комбинирано с черна права пола с дължина до коляното. Всичко това бе завършено с черен дантелен чорапогащник и черни токчета. От своя страна, Rocky избра бяла риза с шарена вратовръзка, облечени под кафяв пуловер. Той комбинира горната част на облеклото си с черни панталони, черни официални обувки, кожено яке, слънчеви очила и обемна златна огърлица. 

Въпреки че причината за визитата все още не е известна, през 2017 година Риана отново се срещна с Макрон, за да обсъди финансирането на фонд за международно образование. Срещата се състоя, след като певицата публично попита президента дали би подпомогнал подобна инициатива. Тогава Рири присъства на срещата в доста подчертано бизнес облекло, носейки голямо тъмносиньо палто, сив суитшърт и сиви панталони с прави и широки крачоли. 

Макрон и Риана се срещнаха пак през февруари 2018 година за конференция в Сенегал, която целеше събиране на средства за образование в развиващи се страни. 

Изпълнителката сериозно се е отдала на каузата да осигури образование за всяко дете по света. През септември 2016 година тя се превърна в посланик на инициативата Global Partnership for Education

„Наистина смятам, че всички деца по света трябва да имат еднаква възможност и достъп до образование. Работейки заедно, знам, че ще можем да увеличим усилията си и да гарантираме, че милиони деца по света ще имат достъп до световното образование“, каза тя в официално съобщение до медиите. 

Заедно са: Риана и A$AP Роки прекараха семеен ден в парка с големия си син

Риана и A$AP Rocky с първи снимки на втория си син

Срещата на Рири със семейство Макрон дойде няколко дни, след като тя присъства на дефилето за висша мода на Dior в Париж. За събитието певицата носеше черно яке и описваща тялото пола, заедно с високи бели токчета. Тогава Риана се срещна с Натали Портман, с която не можеха да се нарадват една на друга. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Complex Pop (@complexpop)

Освен че превземат Париж на един дъх, Риана и Rocky продължават да работят по другите си проекти. По-рано през месеца рапърът преправи леко песента си RIOT, за да промотира новия балсам за устни на марката Fenty Beauty, която е собственост на приятелката му. Освен това, двамата се грижат и за двете си деца – Райът и RZA, които обаче не бяха взети в Париж. 

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари