IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Хъдсън е готова да говори за любов навръх Свети Валентин

1 февруари 2024 08 40

Актрисата пусна първата си песен, която е „сладка и секси“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дебютният сингъл на Кейт Хъдсън вече е факт!

Актрисата, която постепенно се опитва да завладее и музикалната сцена, пусна първата си песен – Talk About Love. Това се случи във вторник след седмици чакане от страна на феновете на Хъдсън и десетки тийзъри в социалните мрежи. Звездата постоянно пускаше малки части от парчето в историите или профила си в Instagram, с които подхранваше любопитството на своите последователи.

В песента – написана в съавторство с Линда Пери и годеника на Хъдсън, Дани Фуджикава – 44-годишната актриса почита любовната връзка на възможно най-дълбокото ниво, докато пее под акомпанимента на синтезатори, китари и ритъм от 90-те, който гарантирано ще приповдигне настроението ви. 

„Имаш само един дебютен сингъл. Исках моят да бъде нещо сладко и секси, и да показва всички неща, в които вярвам“, казва Хъдсън за музикалния си дебют. 

Тя допълва, че е искала песента да показва отворената и търсеща душа, която се стреми да намери нещо значимо и толкова силно и притегателно, че да не може да се откаже от него. „Но също така исках музиката да бъде рок, поп, денс и дори малко от алтернативните жанрове, които обичам. Инвестирах много в една песен, но за щастие имах страхотни хора, които работеха с мен. И така, ето резултата“, казва още актрисата в официално съобщение. 

Хъдсън работи независимо с продуцента Йохан Карлсон и годеника си, за да създаде свеж аранжимент за песента, който да ѝ се стори най-естествен и подходящ за нейния стил. Сътрудничеството се превърна в цял албум, за който актрисата все още не издава много подробности, но се очаква да излезе на пазара по-късно тази година. 

Преди музикалния си дебют, Кейт публикува тийзър клип в Instagram, на който показва как записва новата си песен в студио, докато говори за това как иска да остане автентична в музиката си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

„Винаги съм имала стая за пианото си, откакто започнах да живея сама. Още от дете ставам свидетел на писането на песни и пеенето. Но знаете ли какво – винаги се стига до момента, в който си сигурен, че си готов за музиката и тя е готова за теб. И това беше много важно за мен. Желанието да дойде от истинско автентично място и фокус. Така че, сега е моето време“, казва звездата. 

Кейт Хъдсън: Имах чувството, че съм се провалила

Холивуд е покорен, следва музиката: Кейт Хъдсън пуска дебютен албум

Повече от 20 години след като Хъдсън спечели номинация за „Оскар“ за ролята си на рок музата Пени Лейн в Almost Famous, тя заяви, че сега е най-подходящото време да пусне своята първа песен. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

В официалното съобщение Кейт споделя, че Линда Пери я е насърчила да напише цял албум, след като я чула да пее. Актрисата се съгласила, защото сметнала, че по този начин цикълът ще бъде подходящо завършен. 

„Може би звучи лудост за някои, но след като се отдадох на процеса, на всичките песни, звуковете и дори процеса на записване, времето наистина беше най-подходящо“, допълва тя. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Хъдсън намекна за пускането на първия си сингъл още в началото на януари. Тя публикува няколко видеа в социалните мрежи, на които показва как записва в студиото. 

Плановете ѝ за влизане в музикалния бизнес бяха разкрити още през април 2022 година, когато публикува своя снимка от звукозаписно студио. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook  

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари