IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Холивуд е покорен, следва музиката: Кейт Хъдсън пуска дебютен албум

15 декември 2022 10 40

През следващата година актрисата официално ще добави още едно постижение към името си

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Кейт Хъдсън успя да завладее сърцата на киноманите и сега е време да направи същото и с меломаните.

43-годишната актриса наскоро разкри, че през следващата година на пазара ще излезе дебютният ѝ музикален албум. Новината беше обявена по време на гостуването на Кейт в предаването на Джими Фалън, но не сподели нищо повече около проекта. По думите ѝ, пандемията от коронавирус я е накарала да преосмисли нещата и да си обещае, че ще живее живота си без съжаление.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

„Всеки път в интервюта ме питат дали съжалявам за нещо. Казвах си, че все още не мога да се сетя. Но по време на пандемията започнах да се замислям какво всъщност правя“, казва Хъдсън. Обяснява, че пише текстове за музика още от 19-годишна, но никога досега не е споделяла работата си със света. „Смятах, че това ще бъде едно от големите ми разочарования. Нямам никакви очаквания. Просто искам да издам албум и ще го направя. И съм много горда с това, нямам търпение“.

Попитана кога точно новата ѝ музика ще бъде достъпна за феновете, актрисата бе категорична, че всичко ще бъде пуснато през следващата година.

Още през април Хъдсън намекна, че работи върху дебютния си албум, споделяйки снимка от репетиция. На нея тя носи бял потник с бели дълги панталони и се подготвя за своите 15 минути слава. Кадърът получи множество одобрителни коментари от приятели и фенове. „Дааа, лети, любов“, написа Джанел Моне, а Рита Уилсън добави, „Най-накрая!!!“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Въпреки че това ще бъде първият официален албум на Кейт Хъдсън, тя няма да пее за първи път. Ражда се в музикално семейство, като баща ѝ Уилям участва в групата The Hudson Brothers заедно с братята си от 60-те до 80-те години на миналия век. Филмовата ѝ кариера също е изпълнена с музикални моменти, включително пеенето ѝ в „Как да разкараш гаджето за 10 дни“ и „Девет“.

През уикенда Кейт Хъдсън пие кафето си гола

Кейт Хъдсън се събра с бившия

Кейт Хъдсън и нейните тайни за красота

Хъдсън играе танцов инструктор в пет епизода от сериала „Клуб Веселие“, по време на които изпълни песните All That Jazz от „Чикаго“ и Americano на Лейди Гага, миксирана с Dance Again на Питбул и Дженифър Лопес, и Upright на Стиви Уондър. Наскоро актрисата пя и няколко песни, написани от Сиа, за филма „Музика“, включително 1+1.

По-рано през годината Кейт показа музикалните си умения по време на играта That's My Jam в предаването на Джими Фалън. Там пя хита на Ариана Гранде 7 Rings, успявайки да впечатли не само зрителите, но и водещия.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари