IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Хъдсън и Голди Хоун – където стилът се предава по наследство

20 ноември 2022 12 00

Джанел Моне също впечатли с тоалет

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кейт Хъдсън и Голди Хоун направиха ослепителен дует на премиерата на Glass Onion: A Knives Out Mystery в Лос Анджелис. Двете се прегърнаха и се усмихнаха широко, докато позираха пред камерите по време на рядката им поява на червения килим.

Събитието отбеляза и очарователен момент за Хъдсън, която изглеждаше прекрасно в златиста рокля от модерната колекция на Elie Saab за есента на 2022 година. Тоалетът в цвят шампанско включваше висока яка, дълги до земята ръкави, широк шлейф и пайети в сребърен и бронзов цвят, които бяха поставени по цялото протежение на роклята. Актрисата добави минимални аксесоари към визията си, като избра да носи диамантени обеци от Candy Ice и Simone Jewels и обеци от Kallati, а косата ѝ беше пригладена в шикозен висок кок.

Кейт Хъдсън

Снимка: Getty Images

Междувременно Хоун изглеждаше невероятно в изцяло черен тоалет, състоящ се от копринена блуза, панталон с разделен подгъв и черен блейзър със сребърни бродирани детайли. Тя съчета всичко това със ботуши на ток в металик цвят.

Майка и дъщеря често привличат погледите, когато се появяват заедно на червения килим. Те направиха фурор през 2018 година, когато присъстваха на наградите на Гилдията на актьорите. Тогава Хъдсън избра рокля в бебешкорозово, покрита с черни точки, която включваше черен колан и черно дантелено деколте. До нея Голди Хоун беше ослепителна в светлосиня дълга рокля с едно рамо, допълнена от сребърни бижута.

„Чувствам се късметлийка и благословена. Мисля, че едно от нещата, на които майка ми ме научи през годините, е да правя всичко с мисъл за доброто и състрадание към останалите. Тя също така ме научи, че семейството е всичко на този свят“, каза Хъдсън, когато се качи на сцената заедно с Хоун.

Кейт Хъдсън

Снимка: БГНЕС

В новия филм Glass Onion: A Knives Out Mystery Кейт играе герой на име Бърди Джей, партнирайки си с Даниел Крейг, Едуард Нортън и Джанел Моне. На премиерата тя каза пред списание People, че нейните родители са я подготвили за ролята и за многобройните рундове на детективската игра „Мафия“, която актьорите са играли по време на почивките между снимките.

„Това се случва, когато израснеш с две филмови звезди. Твоят детектор в ума се задейства веднага. Когато си малък и живееш с известни хора, разбираш, че много от приятелите им говорят само глупости и се научаваш да различаваш кога някой лъже и кога не. Това много ти помага, когато се занимаваш с разплитането на убийство“, споделя актрисата.

Джанел Моне толкова много се вдъхновила от играта „Мафия“, че носила костюми и дегизировка за всеки герой, който е трябвало да изиграе. „Виждаш съвсем различна страна от даден човек, когато играете игри. Маските падат и виждаш истинския му характер“, казва Хъдсън. Допълва, че много от колегите ѝ са били доста отдадени на ролята си и се забавляват заедно, без да мислят за нищо друго.

Що се отнася до това, което може да разкрие за героя си във филма, Хъдсън казва, че Бърди Джой е “много шумна, супер смела, обича да бъде страхотна, постоянно търси одобрение, има нужда да се чувства обичана и обича дрехи“.

Звездна мода: Кейт Хъдсън напомни за тоалет отпреди 19 години

Седмица на модата в Ню Йорк: 3-годишната дъщеря на Кейт Хъдсън има какво да покаже

Снежно приключение: Кейт Хъдсън с цялото си семейство

Освен Кейт Хъдсън и Голди Хоун, на червения килим се появи и Джанел Моне, която също успя да прикове погледите с тоалета си. Тя избра драматична рокля от Elie Saab, която включваше изрязан корсаж и черно-червена пола, изработена от пера. Тоалетът е от модната колекция на марката за 2022 година, която бе описана като ода на дизайнера към крепускулата – игра на сенки, нарисувана в контрасти между геометрични линии и заоблени, подобни на слънце форми.

Джанел Моне

Снимка: Getty Images

Моне допълни визията с бижута от Al Zain, включително няколко пръстена и чифт обеци. Тя носеше и цилиндричен червен клъч от Rodo. Що се отнася до грима, актрисата заложи на минималистичен външен вид, включващ неутрални устни, спирала и бронзови сенки. Русата ѝ коса беше оформена в една голяма къдрица, която сякаш беше залепена за скалпа.

Филмът Glass Onion: A Knives Out Mystery ще бъде достъпен в Netflix на 23 декември.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари