IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Хъдсън: Мама винаги е била моето вдъхновение

20 март 2022 21 00

Актрисата и майка ѝ Голди Хоун заедно в нова рекламна кампания

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Красотата се предава по наследство!

В това ни убедиха Голди Хоун и Кейт Хъдсън, които показват, че човек много лесно може да ги сметне за сестри, а не за майка и дъщеря. Двете дами участват в пролетната кампания на марката за обувки Stuart Weitzman, която носи името „Изживей всеки момент“. Видеото показва семейното дуо, обуло различни чифтове обувки от новата колекция на марката за пролет 2022 година.

С цел да представи „перфектния ден“ на Хъдсън, снимка от рекламата първоначално показва Кейт, която се завръща като посланик на марката, излегнала се на задната седалка на кабриолет, носейки черни токчета Stuart 110, които е допълнила с черен гащеризон.

Малко по-късно 42-годишната Хъдсън се присъединява към 76-годишната Хоун, с която лежат заедно на диван в задния си двор. За снимката по-младата актриса носи бяла рокля, съчетана със сандалите Soiree с връзки в ярък оранжев оттенък. Междувременно майка ѝ носи уютна пуловерна рокля със сандалите Soiree 100 в бяло.

Говорейки за влиянието, което Голди е оказала върху личния ѝ стил, Кейт споделя: „Майка ми винаги е била вдъхновение за мен и в толкова много отношения е основа за моите ценности. Няма съмнение, че наследих любовта ѝ към живота и всичките му преживявания, независимо дали са големи или малки“. Актрисата добавя, че Хоун е човекът, който я е научил да обича обувките на Stuart Weitzman, което прави работата им за тази кампания още по-забавна.

Голди Хоун сподели подобни чувства към дъщеря си и също изрази любов към марката за обувки. „Всъщност имам една отделна зона в гардероба си само за обувките на Stuart Weitzman, така че бях доста развълнувана от тази кампания. Но повече се радвах да прекарам деня с дъщеря ми и да я гледам как блести“, казва още актрисата.

Това не е първият път, в който Хъдсън и Хоун позират заедно. Миналата година дуетът майка-дъщеря и 3-годишната дъщеря на Кейт, Рани, застанаха на корицата на списание People. Говорейки пред изданието след фотосесията, двете дами изпитваха носталгия по миналото и хубавите моменти, споделени заедно.

„Когато дъщеря ти има дъщеря, това е голяма работа“, казва Хоун, отбелязвайки, че Кейт е позирала за списание People и през 2008 година, когато е била на 29 години. Тя допълва, че е изключително горда както с дъщеря си, така и със синовете си Оливър Хъдсън и Уайът Ръсел, както и от начина, по който всички те са отгледали собствените си деца.

Голди Хоун беше обявена за една от дамите, които променят света заради програмата си с нестопанска цел MindUP, която се фокусира върху психичното здраве на децата. Тя разказва, че собствените ѝ наследници са взели няколко примера от нейните родителски техники.

Хоун е баба на децата на Кейт – 18-годишния Райдър, 10-годишния Бингам и 3-годишната Рани; на децата на Оливър – 11-годишния Бодхи, 14-годишния Уайлдър и 8-годишната Рио; и сина Уайът – Бъди Ръсел, който се роди миналата година.

„Децата ми са страхотни със собствените си деца. Те са взели принципите на MindUP и са ги приложили на практика“, казва актрисата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари