IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Първо съжаляваше, но вече не – Бритни Спиърс оттегли извинението си към Джъстин Тимбърлейк

2 февруари 2024 17 50

Войната между бившите гаджета продължава

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Преди дни Бритни Спиърс сякаш се опита да зарови томахавката с бившия си приятел Джъстин Тимбърлейк и да се извини за думите, които написа в автобиографията си The Woman in Me. Русокосата певица сподели видео на Тимбърлейк, в което той изпълнява новите си две парчета Selfish и Sanctified в предаването Saturday Night Live и написа, че им е голям фен. 

По-интересното обаче бе, че Бритни се извини за думите в биографията си, където написа, че е направила аборт по настояване на Тимбърлейк по време на връзката им. В книгата тя пише, че изпълнителят не е бил готов да стане баща и е сметнал, че двамата са твърде млади и твърде натоварени, за да бъдат родители. Така Спиърс прави аборт, наричайки преживяването „едно от най-трудните в живота ми“. 

В публикация, която вече е изтрита, Спиърс пише, че се извинява на всеки, когото е засегнала с думите си. Тя допълва, че никога не е искала да обижда или да наранява хора, за които я е било грижа по някое време от живота ѝ. Изпълнителката след това написа, че харесва новите песни на Джъстин Тимбърлейк и винаги се забавлява, когато той е на екран с приятеля си Джими Фалън. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Variety (@variety)

Всичко това накара феновете да си мечтаят за помирение между бившите гаджета, но такова явно скоро няма да видим. 

Малко след публикацията на Спиърс, Тимбърлейк имаше частен концерт навръх рождения си ден. Тогава той каза пред публиката, че иска да използва възможността и да не се извинява на никого. След това Джъстин започна песента си Cry Me a River, която мнозина смятат, че е написана именно за Бритни. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Santa Spears (@santa.spears)

Отговорът на Спиърс не закъсня и тя отново използва профила си в Instagram, за да сподели своето мнение. 

„Някой ми каза, че някой говори глупости за мен на улицата!!! Искаш ли да пренесем нещата в съда, или ще се прибереш вкъщи, за да плачеш на мама, както направи последния път? Не се извинявам!!!“, написа тя, след което заключи профила си. 

Освен че споделя за аборта си, в книгата The Woman in Me Бритни признава и за начина, по който се е разделила с Тимбърлейк. По думите ѝ, той е скъсал с нея чрез текстово съобщение, като преди това ѝ е изневерявал множество пъти и публично я е унижил с видеото към Cry me a River, за което се смята, че показва как Спиърс има връзки с други мъже по време на отношенията си с Джъстин. 

Завръщането на Джъстин Тимбърлейк – изпълнителят пусна първа песен от 6 години насам

Джъстин Тимбърлейк възнамерява да съди Бритни Спиърс заради нейните мемоари

Отказът на Тимбърлейк да се извини на когото и да е идва няколко месеца, след като той сякаш отговори на нещата, които се написаха за него от страна на бившата му приятелка

„С цялото ми уважение“, каза той пред публиката в Лас Вегас по време на частно изпълнение през декември, след което изпя песента Cry Me a River. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook  

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари