IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

По женски: Меган Маркъл демонстрира калифорнийски шик на среща с приятелка

27 февруари 2024 10 50

Съпругата на принц Хари разходи кашмирено палто на Max Mara

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Меган Маркъл демонстрира калифорнийския си стил в четвъртък като излезе на обяд по женски с дизайнерката на булчинската си рокля в любимото на знаменитостите заведение в Бевърли Хилс – ресторант Cipriani.

За случая 42-годишната херцогиня на Съсекс демонстрира отново своя шикозен външен вид облечена в кашмирено палто Max Mara в цвят тютюн, което е с цена 6 250 долара, комбинирано със слънчеви очила Givenchy и лимитирана серия велурен клъч от Cesta Collective.

Маркъл беше допълнила визията си с черно поло, черен панталон с колан и ниски обувки „балеринки“ на марката Aquazzure.

Във въпросния италиански ресторант Меган имаше среща с британската модна дизайнерка Клеър Уейт Келър, която е бивш артистичен директор на модна къща Givenchy и която създаде роклята на херцогинята на сватбата ѝ с принц Хари.

След сватбата си Меган носеше редица дрехи с дизайни на Givenchy и най-вече на Клеър, обръщайки се към лейбъла, за да я облече за много важни ангажименти, включително появата ѝ през юни 2018 г. в Royal Ascot.

През декември 2018 г. Меган даде да се разбере колко близка си е станала с дизайнерката, когато направи изненадваща поява на Британските модни награди, където връчи на Клеър престижната британска награда за дизайнер на дамско облекло на годината. Клеър напусна Givenchy през 2020 г. и миналата година създаде нова достъпна линия с Uniqlo.

Изненадващата поява на Меган и Клеър в новооткрития ресторант идва, след като тя помогна за откриването на ново крило на благотворителна организация за животни в Лондон, като съобщението за нейното виртуално посещение беше направено чрез нейния и на мъжа ѝ нов уебсайт Sussex.com.

Колкото до Cipriani Beverly Hills – заведението е част от легендарната марка италиански ресторанти и беше отворено през януари тази година, след като вече има успешни ресторанти във Венеция, Милано, Ню Йорк и Лас Вегас.

На въпросния обяд никъде не се забелязваше принц Хари, чийто баща – крал Чарлз, в момента се подлага на лечение за рак. Наскоро се появиха слуховете, че има шанс Хари и Меган да се завърнат като работещи кралски особи (пост, който изоставиха през 2020 г. или т. нар. „Мегзит“) на фона на заболяването на монарха, но впоследствие различни източници заявиха, че към момента Хари изобщо не обмисля да се завръща към каквито и да било кралски задължения в Обединеното кралство, тъй като е напълно доволен от живота си в САЩ.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

анонимен ( преди 5 месеца )
Тя освен шик, скъпи дрехи и бижута, други не демонстрира. Нищо полезно не е свършила, само позира.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар