IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адел прекъсва концертите си в Лас Вегас заради здравословен проблем

28 февруари 2024 14 50

Изпълнителката се извини на феновете си в социалните мрежи

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Адел поставя концертите си в Лас Вегас на пауза, за да даде почивка на гласните си струни.

В публикация в социалните мрежи, направена във вторник, 35-годишната изпълнителка сподели със своите фенове, че ще трябва да даде крачка назад и да спре с непрекъснатите си уикенди във Вегас, където пее от няколко месеца. Адел заяви, че е била болна още по време на коледните празници и не е успяла да се възстанови напълно, но все пак се е качила на сцената, което влошило нещата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

По думите на звездата, твърде бързото ѝ завръщане към музиката я е разболяло още повече и е отнело целия ѝ глас. Следвайки лекарските препоръки, Адел ще трябва да почива докато здравословният проблем не изчезне напълно. 

Заради неразположението на певицата, следващите пет последователни уикенда във Вегас няма да се състоят. Това означава, че целият март месец Адел ще си почива у дома. За следващите свободни дати ще бъде споделена повече информация, когато стане ясно и какво е състоянието на изпълнителката след лечението. 

„Обичам ви, ще ми липсвате страшно много и съжалявам за причиненото неудобство“, написа тя в описанието. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Според Daily Mail, на едно от последните шоута на певицата в Caesars Palace, тя се е обърнала към публиката и е споделила за състоянието си

„Посред нощ вчера – сигурна съм, че може да го чуете когато пея и говоря – вашето момиче се измори. Не спах много добре и Урсула от океана дойде за гласа ми. Не мога да изпълня високите тонове както трябва. Не съм спала много добре и гърдите ми горят...“, каза Адел на своите гости. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Тогава тя добави, че след шоуто веднага ще предприеме почивка за гласа си. „Можете ли да си представите колко ще бъде трудно за мен да не говоря цели три дни?“, пошегува се звездата, карайки публиката да се смее въпреки неприятния момент. 

Рокля, достойна за финал – Адел облече модел, правен на ръка 300 часа

Адел припаднала преди концерт заради пристъп на ишиас

Звездна помощ – Адел разкри пола на бебето на свои фенове

Макар че е изпитвала болка в гласните струни, гърлото и гърдите, Адел е успяла да продължи и да завърши вече започнатия концерт. През цялото време, съобщава Daily Mail, тя е пиела мед и топла вода, за да ѝ помогнат да успокои възпаленото си гърло. Когато е изпяла и последната си песен, се обърнала към публиката и казала „Вие сте невероятни. Благодаря ви, любими мои. Много се радвам, че ви хареса. Изглеждам нелепо, чувствам се зле... Отивам да дам почивка на гласа си“. 

Адел има още 20 концерта, които трябва да изпълни във Вегас. След това тя ще си даде кратка почивка, преди да пристигне в Мюнхен, където отново ще зарадва публиката. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Това не е първият път, в който изпълнителката има проблеми с гласа. Тя се подлага на операция за кръвоизлив на гласните струни през ноември 2011 година. Шест години по-късно Адел отменя концерта си на стадион „Уембли“ заради проблеми с гласните струни. Тогава тя се извини на своите фенове, че няма да може да излезе за последните си две дати в Лондон. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари