IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любовта винаги заслужава „Оскар“ – най-сладките двойки на червения килим в Лос Анджелис

11 март 2024 10 30

От Емили Блънт и Джон Красински до Габриел Юниън и Дуейн Уейд

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Любовта побеждава всичко!

Тази популярна поговорка важи с пълна сила за червените килими в Холивуд. На всяко наградно събитие се наслаждаваме на прекрасни влюбени двойки, които ни доказват, че не златните статуетки са толкова важни, колкото подкрепата и отдадеността на любимия човек. И тазгодишните Оскари не бяха по-различни. Като последното наградно събитие в киното, вечерта в Лос Анджелис събра на едно място елита на Холивуд, като част от звездите доведоха своите половинки за една романтична и лична среща. 

Двойки като Джон Красински и Емили Блънт, както и Габриел Юниън и Дуейн Уейд показаха любовта си на червения килим, носейки допълващи се тоалети. Те не се притесниха да покажат и близост пред камерите, разменяйки целувки и влюбени погледи на фона на шума от щракащи фотоапарати. 

Ето и кои двойки бяха в центъра на вниманието в Лос Анджелис

Тед Дансън и Мери Стийнбъргън

Тед Дансън

Снимка: Getty Images

Женени от 29 години, Тед Дансън и Мери Стийнбъргън очевидно вече имат подобен моден вкус, особено когато става дума за избор на цвят. И двамата стъпиха на червения килим в черни тоалети, като актьорът от „От местопрестъплението“ заложи на класически костюм, докато съпругата му се облече в черна дълга рокля без презрамки.

Брендън Фрейзър и Джийн Мур

Брендън Фрейзър

Снимка: Getty Images

Миналогодишният победител в категорията „Най-добър актьор в главна роля“, Брендън Фрейзър, се завърна на Оскарите, за да се включи в групата от петима актьори, които връчиха наградата в същата категория, този път на Килиън Мърфи. Преди това обаче Фрейзър се появи на червения килим под ръка с приятелката си Джийн Мур. Тя носеше синя рокля с пайети, а той заложи на черен смокинг с бяла риза и черна папийонка. 

Джош Хартнет и Тамсин Еджертън

Джош Хартнет

Снимка: Getty Images

Само седмица, след като съобщиха за раждането на четвъртото си дете, двойката стана част от най-бляскавата вечер в Холивуд. Хартнет, който участва в най-добрия филм за тази година, „Опенхаймер“, спази традицията и се облече в черен смокинг с бяла риза и бяла папийонка. До него Тамсин блестеше в златна рокля без презрамки и дължина до глезена, позволяваща да се видят и златните ѝ сандали на ток. 

Америка Ферера и Райън Уилямс

Америка Ферера

Снимка: Getty Images

Въпреки че се размина с наградата за най-добра поддържаща женска роля, Америка Ферера имаше пълната подкрепа на съпруга си Райън Уилямс. Актрисата позира с любимия си, носейки розова блестяща рокля с дълбоко деколте, чиято дължина стигаше до пода и закриваше обувките. От своя страна, Уилямс беше класически в смокинг и риза.

Габриел Юниън и Дуейн Уейд

Габриел Юниън

Снимка: Getty Images

Тази година Дуейн Уейд бе номиниран за първия си „Оскар“, попадайки в категорията за най-добър документален късометражен филм с The Barber of Little Rock. Баскетболистът пристигна под ръка със съпругата си Габриел Юниън. Тя носеше красива бляскава рокля без презрамки, комбинирана със зашеметяваща огърлица. Уейд, от своя страна, облече черен панталон с бяло сако и черни ревери, комбинирани с бяла риза и черна папийонка. 

Джоди Фостър и Александра Хедисън

Джоди Фостър

Снимка: Getty Images

Носителката на две награди „Оскар“ се размина с трета статуетка тази година, но пък може да се счита за победител в любовта. Плътно до Фостър бе съпругата ѝ Александра Хедисън, която носеше черна рокля с едно рамо и равни сандали. Джоди заложи на тъмносин тоалет, украсен с пайети по полата. 

Марк Ронсън и Грейс Гъмър

Марк Ронсън

Снимка: Getty Images

Като дъщеря на Мерил Стрийп, Грейс Гъмър много добре знае какво е да стъпиш на червения килим. Този път обаче тя го направи като съпруга на Марк Ронсън, който бе номиниран за работата си по саундтрака на „Барби“. Музикантът беше облечен в черно, докато Гъмър заложи на малко по-секси визия, избирайки червена рокля с дълбоко деколте, висока цепка и прозрачни ръкави. 

Емили Блънт и Джон Красински

Емили Блънт

Снимка: Getty Images

Блънт беше обещала, че ще вземе родителите си на червения килим, подарявайки незабравимо изживяване на баща си за рождения му ден. Плановете ѝ обаче очевидно са претърпели промяна, тъй като актрисата се появи на церемонията само със съпруга си Джон Красински. Двамата демонстрираха чудесно чувство за комбинация, обличайки се в бели тоалети. Красински заложи на бял костюм, риза и папийонка, комбинирани с черни обувки. Съпругата му пък избра дълга до земята рокля, покрита с пайети, която съчета с многослойна огърлица. 

Никълъс Кейдж и Рико Шибата

Никълъс Кейдж

Снимка: Getty Images

Никълъс Кейдж и съпругата му намериха време само за себе си, пристигайки на червения килим в черни тоалети. Той носеше костюм, докато тя заложи на интересна рокля с цепка до коляното. 

Кирстен Дънст и Джеси Племънс

Кирстен Дънст

Снимка: Getty Images

Кирстен Дънст получи подкрепа от съпруга си Джеси Племънс буквално и преносно. Актрисата носеше елегантна бяла рокля на Gucci и бижута на Fred Leighton, когато се спъва и за малко да бутне голямата златна статуя на Оскар. Причината за инцидента е фактът, че Дънст не можеше да отлепи очи от съпруга си, който вървеше няколко стъпки след нея и тя го търсеше, за да се снимат заедно. Племънс веднага се притича на помощ на любимата си, която скри лицето си в рамото му, смеейки се на себе си.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

pipinana1 ( преди 1 месец )