IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Килиън Мърфи получи подкрепа от синовете си преди победата на Оскарите

12 март 2024 14 40

Актьорът доведе на церемонията цялото семейство

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Килиън Мърфи беше заобиколен от цялото си семейство при постигането на поредния голям успех в кариерата си

В неделя 47-годишният ирландски актьор стъпи на червения килим на наградите „Оскар“ заедно със съпругата си Ивон Макгинес и двамата им синове – 17-годишния Малаши и 16-годишния Арън. Мърфи бе стиснал силно ръката на жена си, като двамата вървяха с една стъпка пред децата си, които пък бяха се съчетали идеално с баща си. И тримата мъже от клана Мърфи носеха черни костюми, докато Ивон бе облечена в черна рокля с паднало рамо. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kitty00 (@sillyannemurphy)

Мърфи, който спечели награда „Оскар“ за най-добър актьор за превъплъщението си в Робърт Опенхаймер във филма на Кристофър Нолан, се усмихваше през цялото време на червения килим, видимо горд, че до него са най-важните му хора. Тийнейджърите Арън и Малаши също не можеха да скрият щастието, че се разхождат сред елита на Холивуд, докато Ивон изглеждаше малко по-притеснена и сякаш мислеше как да не се спъне пред дузината фотографи, които непрестанно следяха нея и любимите ѝ мъже.

Въпреки че Мърфи се е появявал в множество известни филмови хитове, включително „Генезис“ и „Черният рицар“, той и съпругата му се постараха синовете им да водят колкото се може по-нормален и далеч от медиите личен живот. 

„Не знам, изглеждат по-адаптивни от мен. По-уверени в себе си. Радвам се за което. За мен, подобни чувства изискваха време да се развият. Да осъзная, че е приемливо да бъдеш себе си, да бъдеш собствена индивидуална личност“, казва Мърфи пред The Guardian през 2016 година. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kitty00 (@sillyannemurphy)

Актьорът също така не успя да сдържи емоциите си и сподели колко е горд от двете си момчета по време на интервю за Rolling Stone миналата година. 

„Те наистина са добри момчета. Често се смеем заедно“, каза той. Малаши и Арън дори се наслаждават да гледат филмите на баща си. Мърфи обаче казва, че семейството не си прави специални вечери с неговите проекти, а просто понякога решават да гледат нещо от биографията му. Момчетата дори са му споделяли, че част от филмите му са доста напрегнати. 

Блясъкът на Холивуд – най-добре облечените звезди на наградите „Оскар“

Любовта винаги заслужава „Оскар“ – най-сладките двойки на червения килим в Лос Анджелис

„Оскар“ 2024 – победителите на вечерта

През януари Мърфи отдели момент, за да благодари на съпругата и синовете си по време на благодарствена реч след наградата за цялостно творчество на международните награди Palm Springs. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kitty00 (@sillyannemurphy)

Обяснявайки, че няма много възможности да направи това, той благодари на семейството си, което гради вече 20 години. „2/3 от него седят точно там. Трябваше да оставим другата част у дома, защото има изпити. Но просто искам да благодаря, че ме търпите – да търпите отсъствието ми, липсата на фокус, когато съм у дома и трябва да чета сценарий, беглата ми сянка по време на проекти. Вие винаги сте до мен. Така че, благодаря ви“, каза Килиън.

Тазгодишната награда на Мърфи бе негова първа от подобен ранг. Този награден сезон той обра всички статуетки за главна роля заради прекрасното си превъплъщение в бащата на атомната бомба. „Опенхаймер“ се превърна и в големия победител на Оскарите, печелейки седем от 11-те категории, в които бе номиниран. Филмът на Кристофър Нолан получи статуетка за най-добър филм, най-добър режисьор, най-добър актьор в главна и най-добър актьор в поддържаща роля. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари