IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Блясъкът на Холивуд – най-добре облечените звезди на наградите „Оскар“

11 март 2024 16 30

Кои дами получиха отличен за избора си на тоалет

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Най-голямата вечер в киното приключи с очаквани победители и много аплодисменти. Оскарите бяха раздадени за 96-и път в Лос Анджелис, като „Опенхаймер“ се превърна в големия отличник на вечерта, печелейки в почти всички важни категории. Филмът на Кристофър Нолан спечели общо 7 от 11-те категории, в които бе номиниран, включително за най-добра режисура, най-добър актьор в главна и поддържаща роля и най-добър филм. 

Преди обаче да видим голия Джон Сина на сцената, на червения килим пред Долби Тиатър се разходиха други звезди, които бяха напълно облечени и то с прекрасни тоалети. Някои от тях пристигнаха с половинките си, други със семейството, а трети се появиха соло. Всички те обаче блеснаха с невероятни модни избори, като роклята на Ема Стоун издържа няколко часа, преди да се скъса по време на церемонията. Актрисата трябваше да си приеме Оскара със скъсан гръб, което обаче по никакъв начин не ѝ попречи на настроението. 

Зендая, от своя страна, пък остави настрана футуристичните тоалети от премиерите на „Дюн: Част втора“ за сметка на елегантна рокля с асиметричен дизайн от Armani Prive, която включваше сребърни детайли във формата на звезди. Америка Ферера напомни на зрителите за кой филм точно е номинирана, пристигайки с розова рокля, докато Марго Роби се дистанцира от „Барби“ и заложи на нещо по-различно.

А ето и кои звезди бяха най-добре облечени на тазгодишните Оскари

Ема Стоун

Ема Стоун

Снимка: БГНЕС

Първенецът при дамите тази година, Ема Стоун, впечатли още преди влизането си в Долби Тиатър. Тя облече жакардова ментова рокля от Louis Vuitton с пеплум. Звездата от „Клети създания“, която си тръгна с „Оскар“ за най-добра женска роля, допълни тоалета с огърлица с 30-каратов жълт диамант от колекцията High Jewelry на френската модна марка. 

Кери Мълиган

Кери Мълиган

Снимка: БГНЕС

Една от конкурентките на Ема Стоун в категорията за най-добра актриса, Кери Мълиган, пренесе фотографите в ерата на Стария Холивуд, обличайки черно-бяла рокля на Balenciaga тип русалка. Дизайнът е от 1951 година и се отличаваше с дълги ръкави и без презрамки, като беше комбиниран с бижута от Fred Leighton. 

Америка Ферера

Америка Ферера

Снимка: БГНЕС

За първата си номинация за „Оскар“ Америка Ферера се облече в розово, вдъхновявайки се от филма си „Барби“. Актрисата заложи на Versace, а дизайнът е отнел повече от 400 часа за направата. Стилистката на Ферера, Карла Уелч, е искала перфектната розова рокля и на екипа на Versace са били нужни 10 опита, за да получат желания ефект. За повече блясък, актрисата допълни тоалета с бижута от Pomellato, включително колие с рубелити и диаманти и пръстен с родолитен гранат и диаманти. 

Марго Роби

Марго Роби

Снимка: Getty Images

Далеч от розовото Барби, Роби се премени в изцяло черна рокля без презрамки на Versace. Тя комбинира тоалета с бижута от Fred Leighton. 

Аня Тейлър-Джой

Аня Тейлър-Джой

Снимка: БГНЕС

Аня Тейлър-Джой бе сред връчващите награди и пристигна в Лос Анджелис с рокля от Dior, вдъхновена от емблематичния дизайн Venus от 1949 година. Тоалетът включваше копринено бюстие в цвят слонова кост и сиви бродирани листенца. Актрисата допълни цялостната картинка с бижута от Tiffany & Co.

Зендая

Зендая БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Зендая също реши да остави познатите досега тоалети от премиерите на „Дюн“ и да се появи с нещо по-елегантно и изискано. Тя избра винтидж розова копринена рокля от Giorgio Armani Prive с едно рамо. Тоалетът получи допълнителен блясък от бродираната щампа на палмово дърво и украсен с бронзови пайети корсаж. 

Флорънс Пю

Флорънс Пю

Снимка: Getty Images

Като част от актьорския състав на „Опенхаймер“ Флорънс Пю се качи на сцената, за да получи наградата за най-добър филм. За специалния повод тя се бе облякла повече от подходящо, носейки сребърна рокля на Del Core, токчета на платформа от Piferi и бижута от Bulgari. 

Ариана Гранде

Ариана Гранде

Снимка: БГНЕС

Изпълнителката се появи с рокля без презрамки на Giambattista Valli, която се отличаваше с обемни ръкави и дълъг шлейф. Розовият тоалет бе допълнен от розови токчета и бижута от Tiffany & Co.

Катрин О'Хара

Катрин О'Хара

Снимка: Getty Images

Черната рокля на Катрин О'Хара беше дълга до земята и с дълъг ръкав, умело съчетана с красива огърлица и обеци от Rahaminov Diamonds.

Чарлийз Терон

Чарлийз Терон

Снимка: Getty Images

Терон, която бе сред връчващите награда, блесна със сива копринена рокля на Dior с дължина до пода и дълбоко деколте. Актрисата допълни тоалета с бижута от Boucheron. 

Лупита Нионг'о

Лупита Нионго

Снимка: БГНЕС

Лупита Нионг'о впечатли с рокля на Armani Prive, която е вдъхновена от дизайна, който носи на първите си Оскари преди 10 години. Тогава тя бе номинирана за най-добра актриса в поддържаща роля за „12 години робство“ и спечели. Сега Нионг'о комбинира роклята с бижута от The Beers. 

Рита Морено

Рита Морено

Снимка: БГНЕС

92-годишната актриса беше част от групата дами, връчващи наградата за най-добра актриса в поддържаща роля. Морено се появи на червения килим в плисирана рокля от тафта и кадифе на Badgley Mischka, допълнена от черна прическа в стил пикси, която по-късно се оказа, че е перука. На червения килим легендата на Холивуд заяви, че визията ѝ е почит към покойната Чита Ривера, която почина в края на януари тази година.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари