IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майстор на устойчивата мода – Кейт Бланшет със стар тоалет на Седмицата на модата

8 март 2024 16 30

Актрисата извади от архива костюм от Оскарите

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Тази година Кейт Бланшет може и да не е номинирана за „Оскар“, но това не означава, че няма да си създаде атмосфера, достойна за най-голямата киновечер. 

Актрисата се появи на Седмицата на модата в Париж с тоалет, който ни е доста познат. Като заклет привърженик на устойчивата мода, Бланшет се закле преди години, че повече няма да си купува дрехи, защото има достатъчно, и просто ще носи старите си тоалети, които са все толкова бляскави и красиви, дори след няколко обличания. Тя присъства на дефилето на Louis Vuitton за есенната колекция, с което се отбеляза точно 10 години от управлението на Николас Гескиер. 

Този път обаче визията на Кейт не беше просто обикновена, а достойна за „Оскар“. Актрисата промени леко своята визия от церемонията на Академията миналата година, за да пасва идеално на днешните тенденции. Въпреки че тогава Кейт си тръгна без наградата за най-добра актриса за филма „Тар“, тя все пак попадна в класацията за най-добре облечени дами на червения килим. Сега Бланшет комбинира синята блуза с обемни рамене от миналата година с кожен панталон. 

Кейт Бланшет

Отляво: Кейт Бланшет на Оскарите 2023, отдясно – Кейт на дефилето на Louis Vuitton тази седмица. Снимки: Getty Images

Новото във визията – коженият панталон – се отличаваше с ниска талия и сребърен колан с шипове. Както на червения килим в Лос Анджелис преди 12 месеца, така и на предния ред във Франция, блузата на Кейт излъчваше елегантност и стил, идеално контрастиращи на леко рокендролското присъствие, което се усещаше от кожените панталони. Визията беше типична за актрисата – като оставим настрана повторното обличане на една и съща дреха – тя включваше много от нейните емблематични стилове, като коса, загладена назад и висящи обеци

По време на Оскарите миналата година Кейт беше номинирана за ролята си в „Тар“ на Тод Филд. Тогава тя подходи доста рационално и стилно към появата си на червения килим, напълно разграничавайки се от актрисите с авангардни тоалети. Синята ѝ блуза беше комбинирана с дълга до пода сатенена черна пола, розово червило и ослепителни бижута от Louis Vuitton. 

Когато става въпрос за устойчива мода, Бланшет бяга в свой собствен коридор. Много рядко е известни личности да носят едни и същи тоалети или аксесоари на публични места, а какво остава за визии от червен килим, които се пазят с години наред по социални мрежи и снимкови материали. Кейт обаче по никакъв начин не се притеснява от евентуални критики и дори наскоро отново носеше бижу, което сме виждали и преди. За наградите БАФТА миналия месец тя сложи перлено колие, с което се появи на същото събитие година по-рано.

Кейт Бланшет

Снимки: Getty Images

Въпреки че Бланшет не е номинирана тази година за „Оскар“, стискаме палци да я видим на церемонията. От Академията постепенно се завръщат към познатия ни и любим формат на връчване на награди, където минали победители представят тазгодишните номинирани в четирите актьорски категории. 

Като носител на две награди „Оскар“ – за „Син Жасмин“ през 2014 и за „Авиаторът“ през 2005 година – Бланшет получава нашия глас за презентиращ тази година. Тя създаде доста близко приятелство с една от тазгодишните номинирани за най-добра актриса – Лили Гладстоун, така че няма да сме единствените, които ще се зарадват да видят русата красавица на сцената на 10 март

Урок по устойчива мода – Кейт Бланшет със стара рокля на червения килим

Дебют: Кейт Бланшет мина по червения килим с дъщеря си Едит

Едно събитие, две перфектни визии – просто Кейт Бланшет!

В други новини, Кейт Бланшет разби на пух и прах слуховете за разрив в брака си. Преди седмици се появиха съмнения, че тя е на прага на развод със съпруга си Андрю Ъптън, но това беше развенчано, след като двамата се появиха на събитие в Лондон. След като впечатли в Париж, актрисата замина за английската столица, където присъства на специална вечер, организирана от марката Toku Sake, на която Бланшет е креативен директор. 

54-годишната австралийка изглеждаше зашеметяващо в тесни кожени панталони, които комбинира с черно кожено яке, имитиращо корсет, и черни обувки на ток. Кейт допълни визията с естествен грим, състоящ се от розови устни, хайлайтър и лека спирала. От своя страна, Ъптън се облече в син костюм с кафява риза и кафяви обувки. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари