IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кортни Кокс и дъщеря ѝ Коко Аркет се изпокараха на летище Хийтроу в Лондон

14 март 2024 08 40

Тийнейджърката на актрисата прояви характер

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кортни Кокс и дъщеря ѝ Коко Аркет изглежда имаха разгорещен разговор на летище Хийтроу в Лондон. 59-годишната звезда на сериала „Приятели“ и 19-годишната ѝ наследница бяха уловени от папараците да се карат в понеделник или по-скоро Коко изглеждаше ядосана на майка си. Кортни, от своя страна,  стоически слушаше гневната тирада на Коко, опитвайки се да запази самообладание.

Не е ясно каква е причината за оживената и доста страстна дискусия на дуото майка-дъщеря.

За пътуването им звездата от „Писък“ беше заложила на небрежно облекло – сини дънки, черен пуловер с цип и подходящо яке. Що се отнася до Аркет, тя носеше тъмнокафяв анцуг с бели маратонки и раница в цвят горчица.

Въпреки напрегнатият им разговор, двете дами винаги са били много близки. Кокс заведе Коко на премиерата на „Писък 6“ в Ню Йорк през март 2023 г., когато двете позираха за снимки на червения килим (на основния кадър). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

Кокс споделя единственото си дете с бившия си съпруг Дейвид Аркет. Кортни и братът на актрисите Розана и Патриша Аркет бяха женени от 1999 до 2013 г. като имаха много трудности със зачеването на бебето си, за които Кокс е говорила открито.

„Беше наистина странно, защото всички в семейството ми имат деца“, каза Кокс пред NBC News през май 2004 г. „Искам да кажа, че те се появяват наистина супер лесно. Никой в семейството ми няма проблем с плодовитостта. Така че и аз си мислех, че това изобщо няма да е проблем за мен, но се оказа обратното.“

Кокс разкри също така, че ѝ е било „трудно“ да гледа как Рейчъл ражда в „Приятели“, след като самата тя претърпява спонтанен аборт малко преди този епизод. „Спомням си, че веднъж имах спонтанен аборт и [героинята на Дженифър Анистън] Рейчъл раждаше. Беше като че ли по същото време“, обясни тя, споменавайки финала на сезон 8 на хитовия сериал на NBC. „О, Боже мой, беше ужасно да трябва да се правя на забавна тогава.“

Девет години след раждането на Коко Кокс и Дейвид, които се влюбиха на снимачната площадка на „Писък“, се разделят без кавги и драми като и до ден днешен са в добри отношения. От 2013-та Кортни е сериозно обвързана с ирландския музикант Джони Макдейд, за когото беше дори сгодена по едно време.

Колкото до 52-годишния Дейвид, той се ожени за звездната репортерка Кристина Макларти, от която има двама синове – Чарли и Август.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари