IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кортни Кокс се подигра с прическите си – от „Приятели“ до „Писък“

12 януари 2024 08 30

Актрисата определено знае как да се иронизира

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кортни Кокс не се притеснява да се смее на себе си... или на прическите си!

59-годишната актриса публикува забавно видео в социалните мрежи, в което се вижда как се сблъсква с хора, носещи сиви суитшърти, като върху всеки от тях бе поставена снимка на някоя от класическите ѝ прически от миналото. 

Клипът започва с Кокс, която гали куче, докато някой я пита „Какво става?“. След като тя отговаря „Ремонт“, актрисата е привлечена от суитшърта, върху който е поставена снимка, на която тя е с бебешки бретон. Кадърът е от времето на „Писък 3“, където звездата влиза в ролята на Гейл Уедърс. „Какво е това? Не носи този суитшърт. Бретонът? Стига. Това е безобразие. Излагаш ме“, казва Кокс. 

След като влиза в къщата, за да провери как върви строителната работа, на фон се пуска страховита музика, докато Кортни гледа към всички заобикалящи я суитшърти. Първият, който вижда, показва снимка от времето ѝ в Misfits of Science – сериал, който проследява приключенията на екип от неспособни супергерои, които се борят с престъпността. В поредицата от 1995 година Кокс играе Глория Динало, която носи прическа боб, стигаща малко над раменете ѝ. 

Преди да види още един суитшърт с прическа от „Писък 3“, тя забелязва кадър от „Приятели“, на който е изобразена с хвърчаща коса. Фотосът е от финалния епизод на девети сезон на ситкома от 90-те години. Тогава цялата тайфа отива в Барбадос, за да наблюдава научната конференция на Рос, но влагата изиграва лоша шега на Моника и косата ѝ бухва.  

„Приятели“ се излъчваше от 1994 до 2004 година и включва още актьорите Дженифър Анистън, Лиса Кудроу, Мат Лебланк, Дейвид Шуимър и покойният Матю Пери. 

Семейна вечер – Кортни Кокс и дъщеря ѝ Коко на червения килим

Кортни Кокс: Моника Гелър щеше да е горда с мен

Кортни Кокс: Не помня заснемането на много епизоди от „Приятели“

Това не е първият път, в който Кортни Кокс се завръща в миналото, за да припомни част от емблематичните си прически. По време на участието си в предаването на Дрю Баримор през януари 2022 година, тя каза, че бретонът от „Писък 3“ е най-лошото решение в живота ѝ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @screamsteve

„Напълно забравих за него. Няма нищо по-лошо от това. Това е огромен урок в живота ми, защото завинаги ще остане в историята на киното“, каза тя, появявайки се заедно с колегите си Нейв Кембъл и Дейвид Аркет, за когото бе омъжена от 1999 до 2013 година. Двамата имат и една дъщеря – Коко, която се ражда през 2004 година. Кокс отбеляза, че винаги се е опитвала да създаде различен стил на косата за различните части на „Писък“. 

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари