IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Райън Гослинг е получил ценни съвети от дъщерите си преди Оскарите

17 март 2024 12 00

Актьорът бе в центъра на вниманието с изпълнението си като Кен

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Райън Гослинг може и да не спечели „Оскар“ на тазгодишната церемония, но остави траен отпечатък в ума и сърцата на публиката с изпълнението си на песента I'm Just Ken.

Говорейки пред списание People преди премиерата на новия си филм The Fall Guy в Остин, 43-годишният актьор призна, че е получил много ценни съвети от дългогодишната си партньорка Ева Мендес и двете им дъщери – 9-годишната Есмералда и 7-годишната Амада – преди важното събитие в Лос Анджелис. 

„Беше чудесно. Беше забавно, защото те дойдоха на официалната репетиция ден преди шоуто и седяха на първия ред. Дадоха ми няколко съвета и забележки, които ми бяха от полза. Те са основна част от това мое приключение... интересът на дъщерите ми към Барби и незаинтересуваността от Кен ме накараха да приема ролята. Беше красиво да бъдат с мен в края на пътя“, казва Гослинг. 

Разбира се, репетицията преди Оскарите бе затворена за медии и публика, което осигури перфектната възможност на Амада и Есмералда да вкусят от Холивуд, без да бъдат снимани. Двете момичета все още не са направили дебюта си на червен килим, както и не са били забелязвани на публични места с родителите си от много дълго време. Гослинг и Мендес правят всичко възможно, за да предпазят дъщерите си от интереса на фотографи и фенове, за да им осигурят нормално детство и максимално спокойствие. 

Райън открадна шоуто на 96-ите награди „Оскар“ тази неделя с изпълнението си на живо на песента I'm Just Ken, която загуби надпреварата за най-добра песен от What Was I Made For? на Били Айлиш, която също бе част от саундтрака на „Барби“. 

Въпреки че на червения килим се появи с черен костюм, за специалното си изпълнение Гослинг се преоблече в емблематичния за Барби розов цвят. Той бе придружен от музиканта и създател на песента Марк Ронсън, Слаш и Волфганг Ван Хален, както и от група мъже, облечени в костюми и каубойски шапки. Освен професионални танцьори, на сцената се качиха колегите на Гослинг от „Барби“ Скот Еванс, Симу Лиу, Кингсли Бен-Адир и Нкути Гатва

Реагирайки на видео, в което се вижда как Мартин Скорсезе се забавлява по време на песента в Долби Тиатър, 50-годишната Ева Мендес написа в Instagram, че това е най-доброто нещо, което някога е виждала. 

Излизайки от надпреварата за „Оскар“, с която Гослинг има вече три номинации, той се запътва към световните премиери на The Fall Guy, където играе ролята на Колт Сйивърс. Към него се присъединява Емили Блънт, с която сътвориха страхотен скеч по време на церемонията в Лос Анджелис. Двамата продължиха „войната“ между „Барби“ и „Опенхаймер“, която се водеше цяло лято миналата година, като двата филма бяха пуснати по едно и също време в кината. 

Райън Гослинг като истински Кен в Милано

След успеха на „Барби“ и натоварения график, Райън Гослинг е в прегръдките на любимите си момичета

Романтично: Райън Гослинг се появи с колие в чест на любимата си Ева Мендес

Докато обяснява за снимките на The Fall Guy, Гослинг разкри най-лудата каскада, която е правил досега. 

„Пуснаха ме 12 етажа от върха на сграда, а аз имам страх от височини. Направих още няколко неща и ми се искаше да ви кажа, че не съм правил нито една от каскадите си, но беше важно да направя част от тях, особено като водещ актьор във филма. Това ми помогна да разбера в много малък процент какво правят каскадьорите всеки ден“, казва Райън. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esquire UK (@ukesquire)

Каскадите са основен детайл в новия филм на актьора, който се върти около експлозивен научнофантастичен уестърн. 41-годишната Блънт играе режисьорка на филм, принудена да наеме героя на Гослинг, за да наблюдава неговите диви каскадьорски номера.

The Fall Guy излиза по кината на 3 май. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари