IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Огнен ад – домът на Кара Делевин е разрушен до основи след огромен пожар

18 март 2024 15 00

На огнеборците им е трябвало 2 часа да потушат пламъците

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Домът на Кара Делевин е изгорял до основи, след като огромен пожар го поглъща в ранните часове в петък сутринта. Пламъците са били толкова жестоки, че покривът се е сринал. 

Според информацията, осигурена от пожарната на Лос Анджелис, пожарникарите са пристигнали след сигнал за пожар в огромното имение на моделката, намиращо се в Студио Сити, Калифорния. Делевин, за щастие, не си е била у дома, тъй като в момента играе ролята на Сали Боулс в „Кабаре“ в лондонския театър Playhouse. Не е ясно кой се е грижил за имението, докато Кара е била извън страната, но от пожарната съобщават, че човекът е вдишал малко дим. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MewsUpdate (@mewsupdate.id)

Звездата използва социалните мрежи в петък следобед, за да сподели благодарността си към всеки, който се е отзовал на мястото. „Благодаря от дъното на душата си на пожарникарите и хората, които са помогнали“, написа моделката. Тя също така сподели снимки на две от котките си, намеквайки че те може да са загубили живота си в пожара. „Сърцето ми е разбито днес. Не мога да повярвам. Животът може да се промени за миг, така че ценете това, което имате“, допълни Делевин.

Малко по-късно обаче стана ясно, че домашните ѝ любимци са спасени. „Те са живи!!! Благодаря на пожарникарите“, написа Кара, публикувайки снимка на двете си котки. 

Делевин публикува и видео, което показва няколко пожарни и автомобили на Спешна помощ да пристигат пред имението ѝ, докато пламъците се издигат към небето, образувайки червен фон. Огънят е започнал от една стая в задната част на къщата, след което е прераснал в голям пожар. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

„Екипите потвърдиха, че всички живущи са изведени от дома, след което са преминали в отбранителен режим поради дългата продължителност на силния огън, излагащ на опасност структурните елементи“, казват от лосанджелиската пожарна. 

Покривът на къщата е пропаднал, докато пожарникарите са се опитвали да потушат пламъците отвън. В крайна сметка е отнело на 94 пожарникари цели два часа, за да се справят с трагедията. Един от тях е бил транспортиран до болницата, след като е паднал от стълбата. До този момент от пожарната нямат яснота точно какво е предизвикало пожара. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CBS News (@cbsnews)

Според съсед на Делевин, звукът бил сякаш е гръмнала газова инсталация

През 2021 година Кара разходи феновете из ексцентричния си дом, когато участва в поредица на списанието Architectural Digest. Тя го нарече „площадка за възрастни“, а темата на обзавеждането във всяка стая е различно. Имотът беше изпълнен с уникално изкуство, смел декор и тайни елементи, но Делевин разкри, че нейният творчески оазис е във „вагиналния тунел“ – скрит проход зад огледалото, който е проектиран така, че да отговаря на името си. Моделката сподели, че влиза в помещението, за да мисли и твори. 

Кара Делевин се подложила на рехабилитационна програма от 12 стъпки

Видимо здрава и свежа: Кара Делевин се завърна на червения килим

Тревожни: Близките на Кара Делевин искат да я вкарат в клиника

Зад скрития тунел се намираше и още една стая, наречена „розовата стая“. Напомняйки за тайните стаи на Хю Хефнър в имението на Playboy, скривалището бе облицовано с кожа и интимно осветление, включващо златен стълб за стриптийз и люлка в средата на стаята. 

Друга забавна функция, която бе загубена в пожара, е червено-бял басейн с гумени топки, който Делевин намира страхотен за облекчаване на стреса. Тя разкри по това време, че смисълът на стаята е да излъчва детинска енергия и да ѝ напомня, че никога не трябва да пораства. 

Малко след потушаването на пожара, родителите на Делевин – Пандора и Чарлз – разкриха причината. По думите им, всичко е причинено от повреда в електричеството, която е излязла извън контрол заради силните ветрове в областта. Те допълват, че дъщеря им е съсипана, тъй като е загубила целия си живот в пожара. 

„Тя построи този дом. Тя го превърна в свое убежище“, казват Пандора и Чарлз. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари