IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гордостта на мама и татко – Кая Гербер получи подкрепа от Синди Крауфорд и Ранди Гербер

19 март 2024 12 30

На червения килим се появи и братът на моделката – Ранди - който видимо е оставил проблемите зад гърба си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Червеният килим на премиерата на шоуто Palm Royale в Бевърли Хилс се превърна в истинско семейно събиране за Кая Гербер, която бе подкрепена от известните си родители и брат си. 

Преди специалното излъчване на първия епизод на проекта в Калифорния, семейство Гербер – супермоделът Синди Крауфорд, бизнесменът Ранди Гербер и синът им Пресли - се координираха в черни тоалети, за да подкрепят Кая на червения килим. Това е една от редките появи на цялата фамилия, като по-скоро сме свикнали да виждаме само женската част, докато мъжете стоят далеч от светлината на прожекторите. Присъствието бе добра новина и за феновете на Пресли, тъй като той изглеждаше видимо здрав след серията проблеми, които предизвика на мама и татко, включително татуиране на лицето и влизане в клиника. 

Синди Крауфорд,

Снимка: Getty Images

За събитието в Бевърли Хилс 58-годишната Крауфорд изглеждаше застинала в 90-те, носейки черна блуза с дълъг ръкав, която бе прибрала в правата си черна пола. Тоалетът бе комбиниран със златен клъч и сандали на ток, а косата на супермодела бе оформена в емблематичните къдрици. Междувременно 61-годишният Ранди и 24-годишният Пресли носеха черни дънки и черни якета, като бизнесменът избра синя риза, а младежът заложи на сива тениска

В пълен контраст със семейството си, 22-годишната Кая стъпи пред камерите в тюркоазена минирокля от Alaia, вдъхновявайки се от естетиката на Palm Royale, която представлява 60-те години на миналия век. Тоалетът се отличаваше с висока яка и драпиран един дълъг ръкав. Асиметричният дизайн бе комбиниран с по-тъмносин колан и бели токчета с каишки

След премиерата Пресли публикува снимка със сестра си в историите в Instagram, за да я поздрави за добре свършената работа. „Честито за поредното невероятно постижение и още една стъпка към превземането на света. Обичам те, Кая Гербер“, написа гордият батко. 

Кая Гербер

Снимка: Getty Images

Семейство Гербер е известно с публичното показване на любов и подкрепа един към друг. 

В понеделник Кая препубликува снимка от сторито на майка си, където двете позират с еднакви бляскави рокли и написа „Моята секси партньорка“. Поотделно двете дами споделиха малко повече за тоалетите си в Instagram. Крауфорд публикува видео, на което се усмихва и се смее, носейки рокля с V-образно деколте, докато позира пред фотографи. От своя страна, Кая избра рокля без презрамки от Celine, описвайки я като „мечтания тоалет“. 

През февруари младата моделка сподели снимка по случай 58-ия рожден ден на майка си. На нея Крауфорд духа свещички през далечната 1999 година. „Като хубаво вино“, написа Кая. 

Пресли също поздрави майка си, като ѝ благодари за невероятната подкрепа и любов, които му дава през целия му живот. 

„Благодаря ти, че си модел за подражание. Ти си едно от най-големите ми вдъхновения. От връзки до работа, ти ме научи на толкова много. Благодарен съм за теб всеки ден. Имам безкрайна любов към теб“, написа той в социалните мрежи. 

Кая Гербер и майка ѝ Синди Крауфорд – две поколения супермодели

Синди Крауфорд и Ранди Гербер обраха точките с костюмите си за Хелоуин

Красивият ген – Кая Гербер е копие на майка си Синди Крауфорд

Palm Royale се развива през 1969 година и разказва за героинята на Кристен Уиг, Максин, която се опитва да намери своя път към по-богатото общество в Палм Бийч. Сериалът ще се фокусира върху въпрос, който никога няма да остарее – „Колко си склонен да жертваш от себе си, за да получиш това, което някой друг има?“

В трейлъра Максин ще направи почти всичко, за да се впише в елита, включително прескачане на стени, за да влезе в ексклузивния клуб Palm Royale. Въпреки това, тя бързо разбира, че приемането ѝ там ще бъде всичко друго, но не и лесно. Комедията е дело на Ейб Силвия и е базирана на романа Mr. and Mrs. American Pie от Джулиет Макданиел от 2018 година. В сериала участват още Кая Гербер, Лора Дърн, Брус Дърн, Рики Мартин, Лесли Биб, Карол Бърнет и други. 

Palm Royale ще дебютира първите си три епизода на 20 март по Apple TV+, след което ще излиза по един епизод на седмица до 8 май. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари