IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Агент 007: Арън Тейлър-Джонсън ще е следващият Джеймс Бонд

19 март 2024 15 00

Британският актьор трябва да подпише договора си до седмица

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Името е Джонсън... Тейлър-Джонсън: Британският актьор Арън „официално получи шанса да играе Джеймс Бонд и ще подпише договора си тази седмица“, твърди вестник Daily Mail.

Тази новина слага край на месеците и дори години на спекулации относно това кой ще бъде наследникът на Даниел Крейг. Е, сега се оказа, че това ще е 33-годишният красавец, който все още не е приел официално ролята, но ако го направи, ще стане едва седмият актьор, който някога ще е играл емблематичния британски таен агент от стартирането на франчайза през 1962 г.

Според скорошна анкета, публиката е искала актьора Идрис Елба за ролята на агент 007, въпреки че 51-годишният Елба сам се отказа от надпреварата за престижния образ, за да се съсредоточи върху своята криминална драма „Лутър“.

Но Арън, който е известен с ролите си в „Шут в г*за 2“, „Убийствен влак“, „Анна Каренина“ и „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“, вече е получил така желаната роля и е готов да се превъплъти в Бонд, твърди източник, близък до актьора.

„Арън има официална оферта за Бонд и продуцентите вече очакват неговия отговор“, добавя източникът, казвайки още: „Арън трябва да подпише договора си през следващите дни и да започне подготовката за голямата новина“.

В отговор на слуховете миналата седмица, че може скоро да влезе в обувките на Бонд, Арън каза сдържано пред списание Numero: „Намирам за очарователно и прекрасно, че хората ме виждат в тази роля. Приемам го като голям комплимент“.

Арън започва да се занимава с актьорство като дете, но кариерата му се развива все по-главоломно като имаше три големи филмови участия само тази година.

Арън ще играе ролята на известна екшън звезда, която изчезва в „Каскадьорът“, редом до Райън Гослинг и Емили Блънт. Освен това той ще се появи в горещо очаквания римейк на готическия хорър „Nosferatu“ от 1922 г., режисиран от Робърт Егърс и включващ звезден актьорски състав, включително Бил Скарсгард, Никълъс Холт, Лили-Роуз Деп и Уилем Дефо.

Но най-голямата предстояща роля на Арън ще го накара да се присъедини отново към вселената на супергероите, тъй като той ще играе главната роля в „Крейвън Ловецът“, петият филм от Вселената на Човека паяк на Sony. В тази лента Арън си партнира с Ръсел Кроу.

Той също така има две награди BAFTA зад гърба си, а през 2017-а спечели награда „Златен глобус“ за най-добър поддържащ актьор за „Хищници в мрака“.

Името на звездата от „Убийствен влак“ в надпреварата за Бонд се завъртя преди известно време, заедно с други претенденти и доста известни актьори като Том Харди, Хенри Кавил, Майкъл Фасбендър, Редже-Жан Пейдж, Тео Джеймс, скорошния носител на „Оскар“ Килиан Мърфи и както казахме Идрис Елба.

Любопитното е, че почти всички изброени актьори отказаха тактично честта. Идрис, за да се съсредоточи върху сериала си, Майкъл Фасбендър също се отказа, като каза, че смята, че по-млад актьор трябва да поеме ролята. Попитан от списание GQ дали би станал агент 007 на 46-годишна възраст Фасбендър каза: „Честно казано, не“.

47-годишният Килиан също не изглеждаше запален да влезе в обувките на Джеймс Бонд. Той каза пред GQ следното: „Невероятно ласкателно е да бъда в този разговор. Мисля, че следващият Агент 007 трябва да е жена.“

Тази седмица друга звезда, за която се говореше, че може да стане култовия шпионин – Тео Джеймс, също нарече перспективата да поеме тази огромна роля „ужасяваща“ и настоя, че има „по-добри хора за тази работа“.

Досега единствено Хенри Кавил беше споделил, че би поел ролята с готовност.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари