IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бела Хадид шокира последователите си – пие по 14 витамина сутрин

20 март 2024 14 30

Супермоделът показа сутрешната си рутина с видео в TikTok

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Бела Хадид току-що доказа, че не е лесно да изглеждаш като супермодел. Красивата брюнетка даде на феновете си възможност да надникнат в нейната обширна, сутрешна уелнес рутина в 10 стъпки, която включва поглъщане на гел от морски мъх и цяла шепа с витамини.

„Сутрини с мен, преди да започнем да правим неща за вас“, озаглави тя видеото си в TikTok през уикенда, отбелязвайки новата си марка за красота – Orebella.

Във въпросния клип по-малката сестра на Джиджи Хадид започва деня си като комбинира три серума и лепкава течност в чаша и ги изпива. След това тя гълта цял набор от хапчета – 14 вида витамини, за да бъдем по-точни, след което изпива чаша зелено смути.

Следващата стъпка на Бела включва изпиване на чаша гел от морски мъх, преди да вземе Fulvic Detox, който осигурява „нежна подкрепа за клетъчна детоксикация“, според описанието на продукта.

@babybella777 mornings with me before we start making things for you cc @Orebella ☁️???? #orebella ♬ ♡ ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ ♡ - SoBerBoi

Тя също така консумира течни йонни микроелементи, а накрая си хапва кроасан и си отваря безалкохолен шприц от личната си марка – Kin Euphorics. Хадид показва и ароматната част от рутината си, като нанася етерични масла върху китките и шията си и си прави почистване с градински чай.

Бившият модел на Victoria’s Secret изглежда зашеметяващо в кремав пуловер с дълъг ръкав и подходящи рипсени панталони, а като аксесоари носи няколко кристални гривни на китките си.

Много от последователите на Бела обаче останаха объркани върху какво точно ще се фокусира новата ѝ марка – Orebella. „Какво продава тя? Объркан съм“, попита един фен, тъй като моделът беше много неясен относно предстоящата си марка за красота, като не даде много подробности за новото си начинание, освен споделянето на видео с изображения на космическа тематика и близък план на окото си.

Бела и

Бела и гаджето ѝ – каубой; Снимка: Getty Images

Page Six по-рано съобщи, че нейният бранд може да е фокусиран върху ароматизирани продукти – лосиони и масла за тяло и лице, заедно с продукти за грижа за косата, свещи, аромати, тамян и „включващи се дифузери за ароматни масла“.

В последната година Бела беше излязла от светлината на прожекторите, за да се съсредоточи върху лечението си от лаймска болест. Междувременно красавицата си хвана ново гадже – професионален каубой, и се премести да живее при него в Тексас.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella ? (@bellahadid)

От няколко месеца Хадид излиза с Адан Бануелос, който е шампион по родео (на снимката горе). Наскоро 27-годишната хубавица публикува снимки със своя любим в Instagram, правейки връзката им официална. Бануелос е известен треньор на коне, а Хадид наскоро се върна към състезателния конен спорт.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари