IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво се случва със Селена Гомес – певицата с екстравагантни снимки

26 март 2024 18 00

Нейни фенове се разтревожиха за психичното ѝ здраве

Снимка: БГНЕС

През 2020 г. Селена Гомес беше диагностицирана с психично разстройство. Феновете са загрижени за състоянието на певицата. Това безпокойство се засили, след като Селена публикува откровена снимка, на която почти изложи гърдите си. След известно време обаче звездата изтри публикацията. Феновете са убедени, че знаменитостта преживява нов емоционален срив, затова е толкова активна в блога си.

Освен това феновете предполагат, че звездата отново е започнала да злоупотребява с алкохол и забранени вещества.

„От години я виждам да жадува за внимание и да се представя като жертва. Иска ми се хората да спрат да ѝ обръщат внимание извън работата ѝ“, „Фактът, че изтри тези снимки ме кара да мисля, че е пила малко, снимала се е, публикувала е и съжалява, щом е изтрезняла“, „ Не можеш да ме убедиш, че нищо лошо не се случва в този човек. Погледнете очите ѝ“, „Очите ѝ – лампата свети, но няма никой вкъщи...“, коментират потребителите.

Всъщност певицата събира не само отрицателни, но и доста позитивни отзиви за публикациите си.

Селена Гомес даде възможност на феновете си да видят „истинската“ ѝ същност като изпълнителката на „Single Soon“ се появи в Instagram на 24 март, споделяйки черно-бяла снимка, на която е без грим.

Тя просто написа под публикацията: „Реална“.

Гомес, която е един от най-следваните потребители в социалните мрежи получи тогава много любов в секцията за коментари към поста си. „Боже, жено, имай милост“, написа и Камила Кабейо.

В момента Селена се намира и в щастлива любовна вълна, тъй като излиза с 35-годишния Бени, когото познава от години, но отскоро двамата се преоткриха и в романтично отношение.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари