IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гаджето на Леонардо ди Каприо, Витория Черети, подноси годежен пръстен

28 март 2024 08 40

Двамата бяха засечени на уютен обяд в Ел Ей

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Приятелката на Леонардо ди Каприо – Витория Черети се появи с блестящ пръстен на безименния си пръст във вторник по време на обяд в Лос Анджелис в компанията на звездата.

49-годишният актьор от „Титаник“ и 25-годишният италиански супермодел хапнаха заедно бурито в мексикански ресторант, а в един момент Витория нежно сложи ръката си на гърба на Лео и разкри, че носи голям пръстен със скъпоценни камъни.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Womenn (@_womennn__)

Двамата бяха забелязани да поръчват храната си заедно и дори сладко си разменяха бурито, като Лео гледаше своята дама с любов, докато тя отхапваше.

Актьорът и брюнетката започнаха да се срещат през лятото на 2023 г. Холивудският сърцеразбивач е известен с това, че излиза с жени които не са навършили 25 години, така че на всички им е интересно какво ще се случи с връзката им с Витория, след като тя навърши 26.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vittoria Ceretti (@vittoria)

Вътрешни лица по-рано споделиха, че Лео е много влюбен в Черети и смята, че тя има всички качества, които той търси в една жена. Сега става интересно какъв е този пръстен на ръката на Витория и дали не ѝ е специален подарък от родения в Лос Анджелис носител на „Оскар“.

Междувременно се оказа, че бившият съпруг на Витория, който е известен диджей, е започнал връзка с бившата половинка на Илон Мъск – певицата Граймс, която пък има три деца от медийния магнат и в момента се съди с него за попечителство.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари