IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фитнес мотивация – голият Дейвид Бекъм показва тяло в залата

28 март 2024 16 30

Футболистът демонстрира как поддържа форма

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ако имахте нужда от допълнителна мотивация да започнете със своята фитнес рутина, то Дейвид Бекъм с радост ще ви я предостави. 

48-годишният бивш футболист показа как поддържа невероятната си фигура през годините, споделяйки видео, което беше едновременно наслада за очите и напомняне, че до лятото остават само няколко месеца. Дейвид е облечен само с червени боксерки на Boss и с червени маратонки, докато тренира във фитнеса, набирайки се с помощта на силните си ръце. Той също така повдига краката към гърдите, за да стегне коремните мускули.

„Колене към гърдите! Млъкни, Боб. Косата ми е хаос, но това не е толкова важно сега“, написа шеговито Бекъм под видеото от сряда, отбелязвайки и личния си треньор. 

Това не е първото видео, което Дейвид публикува от фитнеса. Той и съпругата му Виктория често споделят спортната си рутина с феновете, особено когато тренират заедно. В момента обаче 49-годишната дизайнерка стои далеч от залата заради контузия, която получи именно по време на фитнес през февруари. Тогава тя нарани стъпалото си и трябваше да ѝ бъде поставена шина, която ѝ пречи за момента да следва стриктния си режим. 

Заради контузията, Виктория се появи с патерици на дефилето си по време на Седмицата на модата в Париж. Тогава тя показа, че съпругът ѝ е истински джентълмен, грижейки се за удобството ѝ през целия престой във френската столица. Той беше забелязан да носи чантата ѝ, както и самата Виктория на гръб, за да може кракът ѝ да почива и да се възстанови по-бързо. 

В началото на седмицата г-жа Бекъм се похвали със специален подарък от Дейвид, който ще ѝ помогне да се движи много по-лесно както из огромното им имение, така и извън него. Бившият футболист взе на съпругата си скутер, който сам е сглобил. Във видео, споделено от Виктория, се вижда как Бекъм, облечен в анцуг на Celine и бяла тениска, сглобява частите на четириколесното превозно средство, включително кошница, държач за чаша и звънец. 

Виктория не спираше да се хвали с подаръка, публикувайки снимки и видеа в социалните мрежи. „Аксесоарите са безкрайни. Помислете колко много вино мога да сложа в тази кошница. Най-добрият подарък, който съпругът ми някога ми е подарявал“, написа тя върху снимка, на която вече е качена на скутера, носейки черен тоалет и черна шапка. 

Наскоро Дейвид се появи в радиошоуто на Джеймс Кордън, където разкри как е разбрал, че точно Виктория е жената за него. 

„Не я познавах като човек. Всъщност ѝ бях фен, както повечето хора по онова време. Не осъзнавах колко силна жена е и това всъщност ме накара да се привържа към нея още повече след време“, казва Бекъм за бившата спайска. 

Двойката се жени през 1999 година, когато и двамата са на върха в респективните си кариери. На 4 март същата година се ражда синът им Бруклин, малко преди лятната им церемония. След това се появяват Ромео, Круз и Харпър, които в момента са 21, 19 и 12 години съответно. 

Любовницата на Дейвид Бекъм призна, че е съсипал живота ѝ

В началото: майката на Дейвид Бекъм никак не се радвала на връзката му с Виктория

Дейвид Бекъм посвети нова татуировка на Виктория

По време на интервюто Дейвид признава, че е знаел, че ще се ожени за Виктория, докато гледа видео към песента на Spice Girls Say You'll Be There.

„Тази песен ми е любима, защото гледах видеото по телевизора с Гари Невил. Когато то започна, се обърнах към Гари и му казах, че ще се омъжа за момичето в късата черна рокля“, спомня си футболистът. 

Бекъм съвсем скоро може да има възможност да се върне назад във времето и да изживее отново този повратен момент. Мел Би съобщи, че Spice Girls може да се съберат за едно последно турне в чест на 30 години от създаването си. Групата отпразнува годишнината по-рано този месец. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари