IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джеръми Ренър празнува раждането на своя спасител – дъщеря си Ава

29 март 2024 15 00

Красавицата навърши 11 години

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джеръми Ренър празнува рождения ден на своето специално момиче и спасител. 

В четвъртък, 28 март, 53-годишният актьор от Marvel сподели видео в социалните мрежи, с което отбеляза 11-ия рожден ден на дъщеря си Ава. В редките кадри, които Ренър показва пред феновете, рожденичката е в прегръдките на татко си, докато той я целува по челото. 

„С нейния растеж расте и нашата любов, уважение и възхищение. Честит 11-и рожден ден на моята номер едно“, написа Ренър в описанието и добави, че е най-щастливият мъж на света. 

Актьорът от „Войната е опиат“ стана татко на Ава през март 2013 година и споделя грижите за нея с бившата си приятелка Сони Пачеко. Той многократно е говорил за това какво е било усещането да стане баща на по-зряла възраст, имайки предвид, че първото му и единствено дете се ражда, когато той е на 42 години. По думите му, годините нямат значение и той се чувствал на седмото небе от щастие, казвайки че това е най-хубавото нещо, което някога е правил. 

„Единственото нещо, за което мисля, когато съм далеч от дъщеря ми, е как да стигна до нея. Много съм нещастен, когато не я виждам. Обожавам да бъда баща“, каза Ренър година след раждането на Ава. 

След като едва не загина след инцидент със снегорин в началото на 2023 година, актьорът сподели благодарността за съществуването на дъщеря си, която е била основната му причина да се възстанови напълно. Той публикува черно-бяла снимка с Ава през януари тази година, за да отбележи годишнина от инцидента. 

Дъщерята на Джеръми Ренър е била най-голямата му мотивация във възстановяването

Джеръми Ренър написал прощално писмо до семейството след инцидента със снегорин

Звездата от Marvel Джеръми Ренър претърпя животоспасяваща операция

Описвайки дъщеря си като „основната причина“ за възстановяването му, гордият татко сподели колко голям късметлия е да получи помощта на Ава. 

„Помолих я да ме чака, когато я видях за първи път на 14 януари след прибирането ми от болницата. С моето подобряване се подобряваше и тя. Честно да ви кажа, няма по-добър мотиватор за възстановяване от това да се излекуваш в името на семейството и приятелите“, написа Ренър. 

В началото на 2023 година Джеръми счупи над 30 кости и се подложи на множество операции след инцидента със снегорин в дома му. Актьорът се е опитвал да спаси племенника си, който е бил застрашен от сгазване от машината, след като двамата се опитвали да я изкарат от снега. 

Когато бе попитан какво го е мотивирало да премине през тази огромна битка за живота, Ренър сподели, че има много неща, за които си заслужава да живее. „Благословен съм с голямо семейство, имам 10-годишна дъщеря и щях да разочаровам и да проваля живота на много хора, ако бях умрял, така че нямаше как да го позволя“, отговори актьорът. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари