IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кира Седжуик: Чувствам се късметлийка, че съм омъжена за Кевин Бейкън, но бракът изисква работа

2 април 2024 16 30

Разберете повече за щастливия семеен живот на тази холивудска двойка

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кевин Бейкън и Кира Седжуик са женени повече от 30 години и изглеждат по-влюбени от всякога. Пътищата на двамата за първи път се пресичат, когато Бейкън, който е седем години по-възрастен от Седжуик, играе в пиеса през 70-те години.

Преди няколко дни Кира даде ново интервю, в което разкри, че се чувства „късметлийка“, че е намерила съпруга си Кевин Бейкън и то на толкова ранен етап в живота си.

„Партньорство за толкова дълго време изисква много от вас“, каза обаче 58-годишната актриса относно 36-годишния си брак с 65-годишната звезда от „Човек без сянка“, добавяйки: „Ние сме наистина щастливи. Извадихме късмет много млади“, добави Кира.

Тя обаче подчерта, че бракът не е лесна задача: „Бракът е работа, работа и работа“, акцентира Кира, която скоро ще играе заедно с мъжа си в нов филм.

Кира и

Кира и Кевин през 2000 г.; Снимка: Getty Images

Необикновеното начало на любовната им история:

„След постановката при мен дойде малко момиченце, което току-що беше гледало матинето, а брат ѝ каза: „Хареса този актьор, отиди да му кажеш, че го харесваш“, и това беше Кира“, спомни си Кевин в The Late Late Show with Craig Ferguson през 2014. „Тя беше малко момиче, да, беше на 12 години.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Bacon (@kevinbacon)

Десетилетие по-късно двамата се срещат отново като работят заедно през 1987 г. върху филма Lemon Sky. Двамата се влюбват на снимачната площадка на лентата, която е базирана на едноименната пиеса от 1968 г. След девет месеца годеж, двойката сключва брак на 4 септември 1988 г. 

„Той определено не беше моят тип“, каза Седжуик пред Redbook през 2008 г. „Всъщност ясно си спомням как погледнах задника му, когато си тръгна след първата ни среща и си помислих: „Е, предполагам, че някои момичета харесват това.“

„Намерих я за много красива, секси и отчуждена и веднага се влюбих в нея и тя веднага беше отблъсната от мен“, каза Бейкън по CNN през 2011 г., потвърждавайки, че веднага е разбрал, че тя е Единствената.

Двойката споделя две деца – дъщеря Соси, която е на 32 години и син Травис, който е на 34.

Тяхната дъщеря Соси също е актриса, като е участвала в сериала на Netflix Narcos: Mexico и хорър хита Smile.

Кевин и

Кевин и Кира с дъщеря им Соси; Снимка:Getty

По-късно Кира и Кевин се появяват отново заедно на големия екран в хорър лентата от 2004 г. Cavedweller, както и в драмата „Дърводелецът“. Оттогава Кевин режисира Кира в Loverboy от 2005 г., а тя режисира съпруга си в Space Oddity от 2022 г.

Двойката скоро ще се снима заедно за първи път от 20 години. Техният динамичен дует е подписал договор за романтичната драма Connescence. В сценария, написан от създателя на The King of Queens Майкъл Дж. Уайторн, Кевин ще играе ролята на Стан Олшевски.

Той е остроумен, но „хронично изостанал охранител“, който среща Синтия Ранд – героинята на 58-годишната Кира, след като осуетява опит за обир в дома ѝ. Синтия е успешен уролог, омъжена за бившия прокурор на Уотъргейт Уорън Ранд, изигран от номинирания за Оскар Джъд Хирш.

Бейкън и

Бейкън и Седжуик през 2004 г.; Снимка:Getty

„Ние сме толкова развълнувани да работим отново заедно на екрана за първи път от 20 години по толкова забавен, трогателен и оригинален сценарий“, казаха Кира и Кевин в изявление. Двамата ще изпълняват двойно задължение по проекта и като продуценти. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Bacon (@kevinbacon)

„Женени сме от толкова време и между нас няма тайни. Но никога не съм мислила, че ще има страни на Кевин, които все още научавам“, каза Седжуик пред Redbook през 2008 г.

„Нашата връзка е като съкровище; има слоеве и слоеве от него. Постоянно се учудвам, че все още сме изненадани и се интересуваме един от друг. Когато погледна назад към първите ни четири години... по това време бяхме родили второто си дете и погледнах назад тези снимки и си помислих: „Боже, изобщо не го познавах!“, но аз не го познавах и той вероятно не ме познаваше. Но вие растете заедно и научавате повече един за друг“, сподели още актрисата.

„Мисля, че с годините доверието става по-дълбоко и зависимостта става по-дълбока, което е плашещо. Мисля, че тъй като баща ми и майка ми се разделиха, когато бях много малка, имаше част от мен в началото на брака ни, която си мислеше: „Аз съм си добре и сама. Обичам го, но съм достатъчно силна, за да се справя с живота без него.“ Но сега той е човекът, с когото разчитам да живея и да вървя през живота. Това е зависимост, която съществува и е голяма, реална и дълбока“, заключи Кира.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари